Av Øystein Foto: Arne Teigen, Framtid i Nord.

Øyvind er per i dag et klart førstevalg for klubben, og han er skissert en kontrakt som innebærer trenerjobb og stilling som daglig leder av SIK.

Øyvind har uttalt at tilbudet er spennende men han fortsatt befinner seg i sin tenkeboks som er lokalisert i Alta. I tillegg til tilbudene fra Alta IF og SIK har bl.a. Harstad og Mjølner vist sin interesse og kontaktet Pedersen. Det er i tillegg flere klubber på banen, også på høyere nivå, men foreløpig er det ikke kommet noen konkrete tilbud på bordet. Dette sier nære kilder av Alta IF-kapteinen til SIK-nett.

Etter planen skulle Øyvind reise til Frankrike med Sapmí denne uka, men en ankelskade har gjort at han måtte melde forfall. I stedet tar han turen hjem til Skjervøy og vil da ha samtaler med klubben. Øyvind håper å ha svaret klart over kommende helg.

Altaposten har på sin nettside en artikkel med Øyvind der han hedres for å være beste Altaspiller for andre året på rad. I samme artikkel stiller han seg tvilende til ei stilling i moderklubben. Der er for tidlig uttaler han. Les hele artikkelen her.