Etter en dårlig rekke med kamper, var vi sugne på å snu den dårlige trenden mot Kvaløya. Slik gikk det imidlertid ikke, men vi tar med oss mye positivt fra kampen.

Allerede etter ett minutt scorer Kvaløya. Vi mister ballen oppe i banen og Kvaløya kontrer. Ballen havner etter hvert utenfor 16-meteren vår, hvor en av deres spisser får løsnet skudd. Han får et godt treff og ballen fyker inn i hjørnet til side for Jørgen i mål. Etter den tidlige kalddusjen hever vi oss bra, men vi får likevel ett mål til mot oss. Et innlegg fra Kvaløya foran vårt mål blir forsøkt klarert, men vi er uheldige og deres spiss får en enkel jobb med å sette ballen i mål.

Etter 24 minutter får vi straffe da Ronny blir løpt overende i boksen. Espen setter straffen og vi får en viktig redusering. Resten av første omgang dominerer vi totalt. Vår største sjanse kommer etter at Ørjan kom på et fint dribleraid, men deres keeper avverget.

I pausen blir vi enige om å fortsette det gode spillet. Vi har ballen mest i andre omgang, men kommer bare til et par store sjanser og noen halvsjanser. Vi taper igjen, men med tanke på selve banespillet var det kraftig forbedring fra de forrige kampene. Vi ser framover til en god treningsuke og kamp mot Valhall i Tromsø på lørdag.

Benyttede spillere:

Jørgen Pedersen; Lars Petter Henriksen, Ronny Olsen, Øystein Skallebø, Anders Nilsen; Asgeir Johansen, Espen Larsen, Øyvind Thomassen; Ørjan Larsen, Hans Christian Larsen, Truls Johansen

Innbyttere: Jostein for Hans Chr.