Espen har etter hvert blitt så gammel at han tilhører det gamle laget på trening når det spilles ungt mot gammelt. Det sier noe om at gutten begynner å bli voksen, men kanskje vel så mye om alderen på gruppa.

Under helgas samling i Alta ble han valgt inn som styremedlem. Han får også funksjon som tillitsvalgt for spillerne. Det er svært viktig for klubbens fremtid at det kommer unge krefter i en slik rolle i klubben. Espen og hans jevngamle skal etter hvert styre denne klubben! Vi er glade for å få med en ung spiller i styret.

Det ble også valgt et sosialutvalg denne helga. Andreas Jensen og Eirik Danielsen får den enkle jobben med å gjøre en bedre jobb enn fjorårets utvalgte. Vi nevner ikke navn på de ansvarlige, men vi er enige om at vi kan være mer sosiale enn i 2011. Minimumskravet til våre sosiale keepere er at de skal stelle i stand to aktiviteter foruten avslutning den kommende sesongen. Vi gleder oss!

Så det evige maset om forfattere til hjemmesiden. Enda er det ingen nye som rekker opp hånda og sier at de vil dele saker med SIK-supporterne der ute. Likevel har jeg et håp om det dukker opp en født SIK-nett forfatter denne sesongen! :)