Mulig comeback

Endelig var «Tuss» (Håkon) tilbake, MED fotballskoene på beina. Mandags kveld klokken 21.00 var det duket for hans finspill på idrettshalldekket på Skjervøy.

Den anvendelige spilleren har ikke vært i aksjon siden mai måned i fjor. På grunn av hans arbeidssituasjon i Italia (Hurtigruta) og en brusk-operasjon i kneet, har han ikke spilt fotball siden Foot-04-matchen i fjor vår. Til tross for disse forholdene viste han seg frem på en meget positiv måte på trening. Med de velkjente «stikkpasningene», og de frekke kroppsfintene skapte han trøbbel for flere. Etter treningen kunne han melde at kneet fungerte veldig bra, gleden er på SIK sin side!

SIK håper at han er med videre og bidrar til han reiser ut om en måned. Samtlige som var til stede i hallen mandags kveld, kunne se at han vil tilføre laget flere viktige kvaliteter. Med hans erfaring og kløkt vil han om mulig bidra på en bra måte for SIK i årets sesong. Selv om han til tider ferdes i farvannet like utenfor Venezia, vil Håkon være en viktig brikke for oss.

Kanskje får vi se han allerede på søndag mot TILs andrelag?

For øvrig kan SIK-Nett rapportere at Ørjan Pedersen (høyre) og Hans Chr. Larsen (venstre) trener med Skjervøys treningsgruppe for tiden. De glimtet tidvis til med både fart, teknikk og farlige avslutninger. Det blir spennende å følge disse i tiden fremover, kanskje finner de storformen?

I tillegg viste Lennart at hans bidrag vil løfte SIK ytterligere. Dette er en sentral spiller som også vil løfte nivået på treningene. SIK-Nett håper han har mulighet til å være med videre!

Legg gjerne inn en kommentar nedenfor.Har du noen formening om hvilke spillere SIK burde knytte kjennskap til foran årets sesong? c")