Dagens motstander var et ungt TIL 3 lag ledet av Skjervøy jenta Eline Johansen, det betydde en morsom kamp der hun møtte brødrene Svenn og Kim. Og med pappa Bjørnar Johansen som sportslig leder var det duket for en spennende familieduell. Vi kan vell fort konstatere at SIK sine gutter var flere hakk bedre enn det unge TIL laget, men man så små glimt at det unge laget hadde mye fotball i seg. Og uten å være helt historieløs vil jeg tippe at det er første gang at SIK sitt A-lag møter et lag som blir ledet av ei dame. (dere får bare arrestere meg hvis jeg tar helt feil....) over til kampen:

SIK gikk rett i angrep og Ørjan Skallebø slår inn fra høyre, der møter Reidar på første stanga men han rekker ikke helt fram, på bakerste stormer Øyvind men han mer eller mindre bommer på ballen. Ballen havner så i returrommet der Kim legger ballen fint til rette og han curler ballen i det lengste hjørnet på en flott måte. 1-0 til Skjervøy etter 24 sek! En pangåpning av hjemmelaget. De første minuttene triller hjemmelaget ball i hatt med det unge motstanderlaget. Etter 8 min får Kim nok en mulighet, han fører ballen fint i stor fart, han dribler to spillere men dessverre blir avslutningen altfor dårlig og går rett på keeper. Der burde du Kim vært to målscorer- men Kim går foran i hele kampen og løper utrolige mange kilometer. Han er et stort arbeidsjern og går virkelig FORAN når han har SIK drakta på. Etter 12 min setter Andreas igang med et fort utspill som setter Reidar alene med keeper, han har en TIL spiller etter seg og han skyter fra 16 meter rett i stolpen. Stor sjanse. Etter 15 min får SIK innkast høyt oppe på venstre siden, Richard kaster innover på banen der Kim og Øyvind gjør motsatte bevegelser og det fører til at Øyvind kommer fri langs siden og han legger fint inn til Reidar som enkelt legger ballen i mål:-) Etter 2-0 målet roer spillet seg noen minutter men hjemmelaget har full kontroll. Så etter 24 min kombinerer nok en gang venstre siden med Richard, Kim og Øyvind på en flott måte der ballen går på 1 og 2 touch og bevegelsen er stor. Det ender opp med at Kim er så si alene med keeper, istedenfor å dunke ballen i mål prøver han og nå Reidar foran mål, men blir for upresis. Der skulle du Kim vært egoistisk å banket ballen i nettet! Kampens beste og peneste angrep!  I det 31.min blir Øyvind forhindret av en TIL spiller og ballen går like utenfor, hjemmelaget roper på straffe. Men undertegnende og flere på tribunen mente det hadde vært billig. Men like etterpå oppstår det en ny straffesituasjon, en TIL spiller handser så det synger etter. Men hverken hoveddommer Halgeir B (som forøvrig dømte godt) og linjemannen ser ikke handsen. Svakt av dommerne og ikke se den!  Fem minutter før pause ligger ballen nok en gang i nettet bak TIL sin keeper. Denne gangen kombinerer guttene fint på få touch og Reidar legger inn til Øyvind som enkelt setter inn 3-0. Og 3-0 står seg til pause.

En omgang der SIK spiller veldig fin fotball i perioder, og faller litt nedpå i enkelte faser av spillet og omgangen. Men alt i alt en meget god omgang. Spesielt venstre siden med Richard, Kim og Øyvind var meget aktiv og god i første omgang.

Undertegnende og resten av publikum hadde store forventninger til andre omgang, men denne omgangen levde ikke opp til første omgang og spillet klarte ikke å varme de vell 100 oppmøtte i en kald vind. Kort oppsummert så får Ørjan Skallebø  gult kort etter 62 min. Reidar W setter inn sitt andre mål på straffe i det 70.min. og et par minutter før slutt mister SIK ballen på midten og TIL 3 reduserer til 4-1 og dette blir sluttresultatet.

SIK startet med: Andreas, Steffen, Svenn, Ronny, Richard, Erlend, Chuks, Kim, Ørjan, Reidar og Øyvind. De siste 15 minuttene ble det gjort noen bytter. Steve inn for Steffen, Andreas P inn for Svenn, Brian inn for Reidar og Hans Chr inn for Chuks.