Fin dag

Alle forhold lå til rette for at dette skulle bli et spennende lokalderby.
Men på en småkald høstlørdag er det for det meste SIK det skal dreie seg om

1.omgang

Gjestene, (altså SIK) tok initiativet tidlig i matchen. Likevel ble de første 20 minuttene preget av mange frispark og stopp i spillet. Det skulle ta en halv time før det endelig løsnet for oss; etter en heller upresis corner fra høyre, slått av Kim, får vi straffe forårsaket hands.
Michael er som vanlig sikker i sin sak idet han finter ut keeperen før han plasserer ballen sikkert til høyre for han.

Etter en mer eller mindre stresset innledning på matchen, resulterer 1-0- scoringen i at vi som lag får mer ro med ballen. Dette fører til at SIK- guttene ruller opp flere fine angrep, deriblant en crosser som en toneangivende Tore demper ned til Kim som kommer på et løp fra sin indreløperposisjon. Mens ballen spretter, klinker Johansen til ifra seksten meter, ballen går lavt mellom beina på NIL- keeperen (Kristoffer Jenssen).

Med 2-0 på kontoen kan vi slippe oss ytterligere løs; Tore (som har vært flere ganger farlig frempå) får ballen sprettende innenfor sekstenmeteren. Uten å dempe ballen og med ryggen halvveis mot mål, flikker han ballen over en utrusende keeper slik at den daler ned i venstre kryss. Dette har vi sett Tore gjøre mange ganger på trening! En slik prestasjon er et tydelig bevis på gode avslutningsferdigheter! 3-0.

4-0 kommer på en corner ifra høyre: Michael server ballen på bakre til en høytflygende Svenn som "nakker" ballen i mål. Elegant corner av Stanga, og solid fighting av "svansich"!

Etter hvilen

2. omgang starter vi på samme vis som vi avsluttet 1. omgang; aggressiv, bevegelig og fintspillende. Allerede tidlig i omgangen får Svenn ballen innenfor reisas boks. På meget elegant vis demper han ballen på kassa, deretter kneet, for så å dunke den på hel volley oppe i venstre side, utagbart for Nordreisas sisteskanse. Svenns andre mål i matchen og hans åttende for sesongen. 5-0.

Midtveis i 2.omgang er det Ronny som på sedvanlig (igjen og igjen) måte header en dødball i mål; etter en dødball servet av Kim, header han ballen i bue over keeperen. 6-0 og NIL har absolutt ingenting å juble for.

To gode omganger

Vi kan ta med oss to gode omganger, samt mange skapte sjanser. ALLE på laget står frem og bidrar til at vi banker vår erkefiende med seks mål. Nå ser vi frem til en meget spennende avslutning på høsten.

Martin J; Lennart W, Øyvind P, Ronny O, Øystein Skallebø; Svenn J, Ruben K, Kim F; Morten N, Tore S, Michael S.

Espen for Ruben, Truls for Morten og Ørjan for Michael.