Denne kampen er berammet til 1.juni, klokken 15.00. Kampen spilles på lakselvbukt gress, en av de fineste gressbanene vi har i bruk i Troms fotballkrets! Førstkommende lørdag spiller SIK sitt a-lag klokken 15.00 borte mot BOIF. Boif har vel egentlig overrasket alle i inledningen av årets sesong, med å slå storheter som Lyngen/karnes og Finnsnes. Vårt eget SIK har vel slitt noe mer i innledningen, slik at vi nok må innrømme at BOIF er favoritter i denne kampen hvis man skal se på resultatene til nå i år. Men Guttan av stål skal kjempe hardt for å ta alle poengene med hjem til Skjervøy.

30.mai er det duket for storkamp på Skjervøy Stadion. Da tar vi imot våre gode venner fra Lyngen/Karnes. Også denne kampen spilles klokken 15.00, så sett av denne dagen og møt opp på Stadion!

De som ikke starter denne kampen for a-laget SKAL være med til Lakselvbukt for å bidra til en ny seier for b-laget. En meget sterk seier hjemme mot Nordkjosbotn skal følges opp med seier over ullsfjord.

I tillegg vil også minne om at det stort sett hver dag spilles kamper her på Skjervøy, både store og små er i aksjon. Så legg ettermidagsturen til stadion å få deg fin fotball og gode vafler! Vaflene koster bare kroner 10, og da støtte du sik aldersbestemt fotball :)