Av Øystein

Tredje treningsuka er i gang og svært oppløftende er det at vi stiller mannssterk på trening. Skjervøygruppa består av jevnt over 15 mann, og så hospiterer i tillegg juniorene Truls, Nils-Arne, Jostein og Espen på mandags- og torsdagsøktene. Ideelt sett skulle vi hatt to keepere i stallen, men med god hjelp fra John-Karstein og Peder-Andre samt Øyvind Nilsen, så har vi hatt to keepere hver trening. Martin er for tiden på havet, hvor han jobber på et autolinefartøy. Martin har signalisert at han neppe spiller kommende sesong, men vi håper og tror vi ikke har sett han i mål for siste gang.

Av de som har trent fast til nå er det Michael som er mest usikker i fortsettelsen. Stanga har stående tilbud om å besøk Ull/Kisa allerede denne uka. Trenerne håper selvsagt på å beholde goalgetter'n. Ruben Kristiansen deltar også på SIK-treningene og gjør et solid inntrykk. Klubben venter nå bare på å komme i forhandlinger med Nordreisa IL.

I Tromsø har klubben 5-6 mann i trening. Stian Pedersen er tilsluttet SIK's treningsgruppe, som trener med Nordreisa og Grovfjord. Steinar Bakke trener også i denne gruppa, enn så lenge for NIL. Vi håper å få Steinar klar til første vinterseriekamp. Vegard Larsen har også trent med denne gruppa, men han er usikker på fortsettelsen. Vegard har de siste sesongene spilt for Skognes. Roger har også uttrykt et ønske om å finne ny klubb. Per i dag trener han med SIK og har ikke gitt klubben beskjed om noen evt. ny klubb.

Den siste reisaspilleren som vi har kontaktet er Burfjordingen Kristian Karlsen. Kristian er bosatt i Burfjord for tiden, og har stående tilbud fra NIL, SIK og er ønsket velkommen på trening med L/K. Om han skulle ende i SIK er det mest nærliggende å tru at han tilslutter seg Tromsøgruppa.