Brudd i kragebeinet!!

Treninga begynte å nærme seg slutten da Morten gikk på et langt løp langs sin høyreside. I løpsduell med Edvin Laberg ble det klinsj og Morten falt fremover i stor fart. I forsøk på å vri seg på rygg i fallet fikk han ikke rotert rundt og landet midt på skuldra.

Med enorme smerter ropte Morten at skuldra var ute av ledd. Guttene så på hverandre og ingen hadde kompetanse til å rette på leddet - eller rettere sagt alle unntatt Reidar. Han kom springende til for å hjelpe og skulle løfte skuldra på plass. Ikke engang han selv vet hvor han har lært dette, men det er ikke mye den gutten ikke kan.

Likevel skulle ikke Morten få mindre smerter, han skrek smertefullt fortsatt og "legene" kom frem til at det ikke var skuldra som var av ledd. Ved nærmere undersøking fant de ut at det virket som om det var brudd i kragebeinet. Morten sa selv at han var sikker på at hans høyre kragebein var av. Ambulansen ble dermed tilkalt og Morten bragt til røntgen, der det ble påvist brudd. Morten skal sendes til Tromsø på UNN i morgen fredag for mulig operasjon. Vår solide og målfarlige stopper er dermed ute de siste fire kampene før ferien.

Etter ei fantastisk bra treningsuke så det ut til at vi skulle stille med en mannssterk benk denne kampen, men med Morten ute må vi sette en ny mann bak i midten. Magnus må også sone for sitt røde kort på b-laget. Odd-Arne var mandag på UNN og fjernet den siste skruen i stortåa. Etter han hadde tåa av ledd for noen sesonger tilbake har han hatt to skruer i beinet. Han er dermed også ute resten av vårsesongen.

Håkon er derimot tilbake og har vist sitt fine steg på trening denne uka. Også Tore som var på borekurs i Trondheim sist helg er med denne gang, og kommer til å erstatte Morten i midtforsvaret i morgendagens kamp.