-Kun fire minutter var gått da Finnsnes ledet 2-0 etter scoringer av henholdsvis Runar Mathiassen og Per Markus Bakkehaug. Vi opptrådte i starten med svært høye skuldre og uten noen form for humør på Finnsnes stadion. Hele første omgang kan bokføres i glemmeboka. FIL's unge mannskap med en solid og rutinert Waller Nilsen i midten bak førte omgangen.

Andre omgang startet ikke heller fantastisk. Vi var i pausen blitt enige om å smile litt mer til hverandre i andre omgang, men smilet løsnet ikke før etter ca. et kvarter av andre omgang. Da hadde vi jobbet bra og begynte å gi positive tilbakemeldinger til hverandre. Etter 65 minutter ble ballen løftet mot Magnus på høyre midtbane. Magnus fikk en litt "uheldig" touch og ballen spratt innover i feltet der Morten i fullt byks bakfra fikk satt vrista på ballen. Fra 25 meter satt han ballen steinhardt under FIL's keeper.

Vi fortsatte og presse uten å få mål. Nærmest var Stanga fra skrått hold, men skuddet ble for løst og midt på keeper. Skuddet var fra Stanga-hold, og han scorer oftere enn han bommer fra dette holdet. 10 minutter før slutt gjør vi som mot Skarp2. Vi flytter folk opp! Morten ble satt i angrepet i en 3-3-4 formasjon.

To minutter før slutt svinger Øystein en ball innover mot boksen. Asgeir, som er kommet inn, sammen med Morten jager innlegget. Forstyrrelsen fra Asgeir gjør at Morten kan trø gjennom ballen og han setter den hardt i nettet. Han får en solid trøkk i sammentreffet med keeper, men et mål er verdt mye juling.

4 minutter på overtid finner sjefen sjøl, Bjørn, ut at han vil bidra. Vi rekker å sette i gang ballen på venstre og får passet til Bjørn i feltet. Bjørn demper, rister vekk en mann - rister vekk to mann, og setter venstra til og skyter. Til tross for sterkt mottak kommer en tredje klegg og blokkerer skuddet. Alle som har sett Nilsen i kamp vet at han har satt 1000 slike mål tidligere, og mange trodde i denne situasjonen at han nok en gang skulle score for SIK. Bjørn irriterte seg etter kampen for at han ikke skjøt direkte i stedet for å dempe. Like etter blåses kampen av og selv om vi kun presterte en halv god kamp, pustet nok Finnsnes mest lettet ut med tanke på avslutninga.

Nok en gang presterer vi bare delvis og må jobbe med humør til neste kamp. Om vi beholder andre omgang fra Finnsnes, og gjennomfører to slike omganger mot TUIL2 kan det love godt.