'
Sommerferien er over, og guttene var åpenbart  sugne etter å komme i gang med høstens kamper. Det var tydelig fra start at alle poengene skulle bli hjemme etter denne kampen.

Både Chuks og Rares ble spillerberettiget på fredag. Begge spilte fra start i sin debut og de markerte positivt allerede i første kamp. Chuks åpnet ballet med å heade inn 1-0, mens Rares putta fire mål før han sa seg fornøyd.

Chuks spilte på sentral midtbane. Han involverte seg med å slå enkle gode pasninger. Treffprosenten i pasningsspillet er høy! En slik spiller har vi god bruk for. Rares beviste, som i internkampen, at skuddfoten holder godt nivå. I likhet med Chuks får Rares det til å se enkelt ut i sine involveringer. Et kvalitetstegn!

De andre guttene gjorde også en god kamp, men med respekt å melde var ikke motstanden Salangen 2 representerte i går all verden. Morsomt er det også at Andreas og Brian, som nylig er kommet hjem fra Norway cup, får innhopp. Øvrige mål ble scoret av Truls(straffe), Hans-Christian, Ronny og Johan Anders.

Vår neste kamp er også hjemme. Kommende lørdag møter vi serieleder Nordkjosbotn. Med seier der ligger vi helt oppunder de beste lagene i avdelingen. Vi ligger fint plassert for å kunne skape en spennende høst på Skjervøy stadion!

Benyttede spillere:
Eirik Danielsen; Hans-Chr. Larsen, Magnus Henriksen, Ronny Olsen, Anders Nilsen; Chuks, Øyvind Thomassen, Erlend Pedersen; Rares Sancira, Johan Anders Logje, Truls Johansen.

Innbyttere:
Espen Larsen, Andreas Pedersen, Brian Kjeldsberg Stangnes

Foto: Alexandru Cuc