På en flott bane i Manndalen og i et nydelig vær var SIK klare for nok en kamp. Vi var enig om at innsats, pasning og bevegelse var nøkkelordene før kampen. I første omgang sleit vi litt med det lange gresse på banen. Ballen gikk saktere enn vi er vant til og jentene brukte mye krefter på å føre ballen. Av og til førte vi ballen for mye. Men etter ca 10 min får Siril ballen på midten, hun slår ballen fint ut til Helene S på høyresiden. Hun går forbi en spiller og slår et flott innlegg, der har Hannah kommet seg foran mål og hun bredsider ballen perfekt i mål. Det kalles for ABC fotball. Akkurat slik vi har trent på. Nydelig spill jenter!!
Ikke lenge etterpå kommer Helene på skuddhold og sender ballen fint nede i hjørnet. 0-2! Rett før pause kommer Manndalen til sin største sjanse, men keeper Kathrine klarer å stoppe ballen.

I pausen får spillerne beskjed om å spille bedre og flere pasninger til hverandre. Sånn at vi ikke sliter oss helt ut. I 2.omgangen gjør jentene akkurat det. Vi spiller fantastisk fin fotball i perioder. Pasning og ny bevegelse hele tiden. Og flere ganger der så si hele laget er med:-) Helene scorer 2 mål til og Siril et. Manndalen får et flott mål og sluttstillinga blir 1-5

God innsats av hele laget!
Men vi må trene på feiring når vi har scoret:-)

Neste kamp er onsdag kl 1830 hjemme mot Rotsundelv, den kampen er med 5'er laget.