Av Øystein

Etter at vinterserien nå er ferdigspilt kan ei samlet spillergruppe sette målsetning for sesongen 2007.

Første kampen var mot divisjonskollega Ishavsbyen. Byen leda hele tre ganger, men vi var sterkest til slutt og vant 5-3.

Mot Fløya spilte vi en god kamp. Fløya er et sterkt lag, og kampen var jevnspilt. Likevel var vi mest effektiv og kunne gå av banen med 3-1 seier.

Den eneste kampen som har vært begredelig i vinter var mot Grovfjord. Spesielt første omgang der vi slapp inn 4 mål! At vi spiller uavgjort 3-3 i andre omgang gir ikke grunn til å heve hodet når det står 7-3 som sluttresultat.

I fjerde kamp mot L/K var vi tilbake i rett modus. Kampen starter med å bølge frem og tilbake. Vi tar over mer og mer av banespillet og kan til slutt gjøre noe så sjeldent som å trille ut L/K. Kampen ender 4-0 til oss!

Mot TUIL fikk vi brynt oss mot et mannskap som godt kan bli å finne i Adeccoligaen denne sommern. Vi hang med til ca. 65 minutt, så tok TUIL kommandoen totalt og det endte til slutt 5-2 til TUIL. TUIL var et mer ballsikkert lag enn oss, noe som medførte at vi fikk sprunget masse! God kamptrening.

Mot TIL2 hadde vi en første omgang som kan skrives på kontoen for ustabile prestasjoner. TIL2 var langt kvikkere enn oss og leda 3-0 til pause. I andre omgang var vi bedre enn TIL2. Vi scorer på et straffe men bommer på to - og stillinga ender 3-1. Halvveis av oss!

Harstadkampen er nok årets beste kamp fra oss. HIL stilte sitt beste mannskap i denne kampen, men gutta hadde leita frem Skjervøygutsen og tok motstanderne på senga. Vi spilte 90 solide minutter og vinner 3-2.

Vinterseriens siste kamp var mot Skarp. I første omgang stiller Skarp kun med et par-tre a-spillere og vi leder 2-0 til pause. I pausen bytter Skarp mange menn og det minner om et toppet lag. Likevel er vi kvassere enn Skarp og vinner 4-0.

På bakgrunn av disse resultatene - mot god motstand - kan vi sette oss mål om å ta medalje i årets serie. Målet er oppnåelig og med enda litt bedre stabilitet enn i vinter og med god flyt så kan medaljen bli av hvilken som helst valør. Vi har i vinter slått alle de lagene som spiller i vår avdeling. Utfordringen vår blir å prestere hver gang, også i bortekamper. Det nytter ikke å vinne hver hjemmekamp om man ikke klarer å slå eksempelvis Bardu borte en sur og kald vårdag.

Trenerne tror at toppen kommer til å bestå av Fløya, Skjervøy, Senja og L/K - og Fløya er kanskje den største favoritten. På de nederste plassene tror vi Ramfjord og Skarp2 kommer til å være.

Spillere, trenere og støtteapparat gleder seg i allefall til sesongen 2007!!