I dag startet vi vinterserien, og den første av 8 kamper som skal unnagjøres før seriestart. Motstander var Nordkjosbotn IL, som rykket opp fra 4. divisjon og skal spille i den nye 3. divisjonen kommende sesong. Dermed har vi byttet plass med NIL fra i fjor.

Det var NIL som var best i Skarphallen denne søndagen. Til pause var resultatet 5-1 til NIL. Da dommeren blåste for full tid hadde NIL scoret hele 10 mål, og vi 5 mål - slik at sluttresultatet ble 10-5(!).

Spillende kampleder for oss, Ronny Olsen, kan fortelle at vi slet med plasseringa defensivt og slapp derfor NIL gjennom til noen lettkjøpte mål. Ronny forteller at det likevel var perioder der vi spilte greit og hang fint med. Resultatmessig er det i allefall jevnt i andre omgang.

Andre lyspunkter får vi også ta med oss. Det er bra at vi scorer mål; som de fleste vet er det et bedre utgangspunkt å skulle tette igjen defensivt enn om problemet var at vi ikke fikk mål. Våre målscorere var Hans-Christian Larsen med 3, Christer Eriksen på en flott soloprestasjon og talentfulle Øyvind Thomassen på straffe. Flott er det også å se Stanga i SIK-drakt. Han hadde denne helga disp fra Finnsnes for å spille kampen. Vi vil jobbe for å få Stanga til oss permanent! Bogdan, som er fra Romania, debuterte denne helga. Det gjorde også Tor Jarle Olsen fra Kvænangen. Olsen har tidligere spilt for Alta 2, og han har tilknytning til Skjervøy. Tor Jarles mor kommer fra øya. Velkommen til oss!

Neste kamp går den 29. januar. Da venter divisjonskollega Laksvatn i Skarphallen. Vi jobber videre og har trua på progresjon i arbeidet vi legger ned!

Eirik Danielsen; Ørjan Larsen, Ronny Olsen, Øyvind Nilsen, Bogdan; Truls Johansen, Melo, Espen Larsen, Tor Jarle Olsen; Michael Stangnes, Hans-Christian Larsen.

Christer Eriksen, Øyvind Thomassen.

* Steve Thomassen sliter med lysken og bidro fra benken i denne kampen.

* Vi hadde flere spillere som ikke var med til denne kampen. Vi håper å få med alle neste kamp!