Skjervøy og Lyngen/Karnes braket sammen i vinterserien Lørdag 1.April. Oppgjøret skulle vise seg å bli mer målrikt enn det som er vanlig i disse oppgjørene.

Skjervøy gikk opp i ledelsen etter scoring av Kim F Johansen. Ikke lenge etter scoringen måtte han forlate banen med knekt nese. Uhellet skjedde etter en kollisjon med medspiller Pål Skallebø, som noe fortumlet spilte videre hele kampen på sin venstre backplass. SIK gikk til pause med 2-0 etter scoring av Michael Stangnes. En god første omgang der SIK var effektive, mens L/K bommet på et par store sjanser. Keeper Andreas Jensen viste strålende reaksjonsevner på ei dobbeltredning inne i boksen. To harde headinger fra Rune Lillevik ble stoppet av SIK's unge keeper.

Etter pause fortsatte SIK med sin effektivitet, og gikk opp til 3-0 etter scoring av Svenn Johansen. Scoringen kom etter en god innoverskrudd corner fra Roger Bjørvik. Etter dette klarte L/K på sterkt vis å kjempe seg inn i kampen. Med store Rune Lillevik på topp slo L/K mye langt, og skapte sjanser med dette. På to minutter scorte L/K to mål, etter scoringer av Rune Kristiansen og André Fagerborg. Bare to minutter etter dette igjen kvitterte SIK og la på til 4-2. Michael Stangnes puttet etter et flott raid av Roger på venstrekanten.
L/K viste sterk moral og kom tilbake etter mål av Ken Stian Olsen og Rune Lillevik, og kampen endte dermed 4-4. Et klassisk lokaloppgjør med tette dueller og fin temperatur. Selv om SIK var i føringen gjennom hele kampen, er uavgjort et utfall begge lag kan si seg tilfreds med.

Roger Bjørvik pådro seg rødt kort rett før slutt og må dermed sone siste vinterseriekamp.

SIK stilte nok en gang med trener Nilsen iført drakt i tilfelle skader. Skjervøy hadde med kun 13 mann inkl. en ennå småskadet Martin Johansen.

Andreas, Pål, Ronny, Reidar, Lennart, Øystein, Tore, Kim Fredrik, Svenn, Roger, Michael og Morten.