Som mot Finnsnes sist skulle vi også denne gangen få oss en kalddusj etter få minutter. Fem minutter var spilt da Daniel Fjellseth satte ballen bak Martin. Kanskje ante både spillere og publikum at det også denne kampen kom til å butte i mot. Men gutta ville det anderledes, med Stanga i hovedrollen.

7-8 minutter etter TUIL2\'s mål får vi et langt innkast på vår høyre side. Roger løper den lange veien over for å kaste langt. Ballen blir kastet mot Øystein, som i duell med stopper får ballen i feltet. Inni klynga er Reidar våkent med og putter ballen i mål.

På stillinga 1-1 fikk TUIL2 frispark etter det dommer mente var tilbakespill. Aleksander Samuelsen skjøt skuddet knallhardt i stolpen, og fortsatt 1-1. Bildet over viser situasjonen.

Etter 24 minutter startet Stanga sitt målshow. Han blir pent frispilt og setter første sjanse på keeper. Andre skudd setter han kontant høyt i målet, og dermed er vi i føringa. 4 minutter senere legger han på til 3-1.

Roger hadde en svært fin kamp på sin venstre ving og herjet til tider med sin oppasser. Etter 36 minutter kommer han til linja og passer til Reidar som fører ballen inn langs kortlinja. Han passer ut til Øystein som fra skrått hold plasserer ballen kontant i nettaket.

Stanga skulle ikke gi seg før pause. Etter 41 minutter kommer han til dørlinja på vår høyre side. Han drar av sin back et par ganger, og på denne tiden har Morten nådd å springe i angrep. Stanga legger pent inn til Morten som med et høyt svev header ballen i stolperota og inn. På dette legget sto gutta som perler på ei snor klare for å avslutte. Kim Fredrik hadde blant annet gjort klar panna til å støte ballen inn.

Tre minutter før pause fastsetter Stanga pauseresultatet til hele 6-1, etter et flott gjennomspill av Pål fra sin venstre back.

Etter pause fortsetter vi vårt enveiskjør, men uten å komme til de riktig store målsjansene. Øystein har riktig nok to han kunne og burde ha scort mål på. Vi fortsetter å komme oss rundt på kantene men timinga i løpene sitter ikke perfekt og vi klarer ikke å omsette sjansene.

10 minutter før slutt beviser Michael nok en gang at dette er hans dag. Behersket plassere han ballen til side for keeper fra 11-12 meter. På dette tidspunktet er vi kommet litt ut av formasjonen etter å ha ligget høyt hele omgangen. TUIL2\'s raske innbytter Magnus Minde blir frispilt og utnytter dette. Han fosser gjennom og setter ballen til side for Martin som står iskald bakerst. Martin Hadde ikke én femmeter i andre omgang!

Tore som var kommet inn ville ikke at andre omgang skulle ende uavgjort. På et frispark fra venstre fullfører Tore sitt løp på glimrende vis og får akkurat satt hodet på ballen før keeper tar den. Han fastsetter resultatet til 8-2. Seks plussmål kommer godt med på en rufsete målforskjell.

Benyttede spillere: Martin; Lennart, Ronny, Morten, Pål; Reidar, Svenn, Kim F; Michael, Øystein, Roger

Innbyttere: Magnus for Pål, Tore for Svenn, Ørjan for Øystein

SIK-nett beklager forsinkelsen på denne artikkelen. Brødrene Øystein og Tore dro rett etter kampen til Trondheim for å hente bil. Vi gratulerer Tore med sin Audi TT, en bil som kommer til å pynte lodestripa på Skjervøy hele denne sommeren:)