Etter en 27 minutter ledet vi hele 5-1 mot Fløya. Spillet gikk på skinner og intensiteten hos guttan var utrolig bra.

1-0 kom etter en dødball fra Roger. Han traff han Morten som fra 12 meter fikk fin bue på headinga over keeper. 2-0 kom på straffe etter en hands innenfor 16-meteren. Reidar setta straffen under keeper. Rett etter fikk Fløya straffe og 2-1. 3-1 kom etter en dødball med litt kluss i feltet. Øystein fikk setta ballen i nettet til slutt. 4-1 og 5-1 kom etter lange innkast fra han Roger som Øystein stussa videre. Målene kom av henholdsvis fra Reidar og Michael. Fløya fikk 5-2 på en kjapt tatt corner, der vi sover og Fløya kommer lett til avslutning. Dette holdt seg til pause.

Etter Pause var vi ikke like kvikke hverken i duellspillet eller i ballbehandling. Fløya reduserte til 5-3 midtveis i andre omgang. Like etter scoret Øystein målet som de fleste på Skjervøy stadion trodde var spikeren i kista. Morten satte Øystein gjennom, og kunne bare tre ballen rolig til side for keeper. Men kampen var ikke over. Da 10 minutter gjensto traff Fløyas angriper, Ulf Kielland, et perletreff som gikk rett i vinkelen. Kampen fikk nytt liv. Fem minutter senere får Fløya straffe etter en duell på vår venstre side der Magnus er litt røff. Så er resultatet 6-5!!!!! De siste minuttene har Fløya blod på tann og presser på. Dette uten å skape de store sjansene. Michael ligger på sidelinja med krampe så vi er en mann mindre i tillegg siden vi har brukt alle byttene.

Da dommeren blåser av kampen puster alle SIK-patrioter lettet ut og kan senke skuldrene. På en dag der starten var forrykende ble de 3 poengene til slutt det som gledet mest.

Benyttede spillere med utgangspunkt i 4-3-3: Andreas; Lennart, Odd-Arne, Ronny, Pål; Reidar, Morten, Kim; Roger, Øystein, Michael. Innbyttere: Svenn for Reidar som måtte ut etter en halv time med vond korsrygg. Tore for Morten og Magnus for Roger.

Hva skriver IF Fløya om kampen på sine hjemmesider? Les her. Les hva Framtid i Nord skriver om kampen. Stor takk til Nils-Arne Hofsøy for bildene!

Hva synes du om årets første seriekamp? Holder dette til å plukke poeng fremover denne sesongen?