I et feiende flott spillevær startet L/K best på Polleidet, men det gikk ikke lang tid så var kampen jevn spillemessig. Lagene spilte hver sin type fotball i første omgang; vertene slo langt lengere lengst, mens vi kom rundt til store sjanser på begge kantene.

Etter 15 minutter slår Andre Fagerborg et frispark fra venstre. I feltet ruvet Lillevik høyest og headet ballen i nettet.

Etterhvert tar vi over initiativet og Michael og Roger er igjennom flere ganger uten å score. 43 minutter er gått da Michael springer fra sin back og drar av en stopper før han plasserer ballen i lengste kryss. Vakkert og et svært rettferdig mål ut fra sjanser.

Andre omgang er bare et par minutt da Roger blir spilt gjennom og får en dobbelsjanse, men Jørgen Vik i L/K-målet gjør en god jobb. Kampen er jevnspilt i andre omgang, og til forskjell fra første omgang så er vi også begynt å slå mest lange baller nå. 10 minutter før slutt blir Håkon frispilt og er alene gjennom. Gressmatta på Polleidet er litt ujevn så han får aldri den rette kontrollen over ballen, så stopperen får taklet til hjørnespark.

L/K fortsetter å slå langt på sin sterke spiss. Seks minutter før full tid blir en ball slått langt mot vårt felt. Martin er ute og skal bokse ballen, men han sleiver og ballen glir av hansken og i eget mål. Martin sier selv at Lillevik ikke var i nærheten av ballen selv om han ble kreditert målet.

De siste minuttene fortsetter vi med å slå langt, uten å vinne de nødvendige duellene og får ingen store sjanser. Kampen ender derfor med hjemmeseier.

Det var to dårlige lag som spilte på Polleidet i dag, og hjemmeseier er ikke på noen måte fortjent. I denne kampen ville et uavgjort resultat vært det mest rettferdige - men fotball handler ikke alltid om rettferdighet. I allefall - L/K scoret to ganger, vi scoret en gang!

Benyttede spillere:
Martin; Magnus, Tore, Ronny, Pål, Kim-F, Svenn, Reidar; Michael, Øystein, Roger.
Innbyttere:
Håkon for Øystein, Magnus for Tore, Bjørn for Pål.