Det skal ikke bare være lek om man ønsker å kjempe i toppen av TiTo-serien. I dag var vi tidlig oppe og kjørte ei balløkt med ballkos og mye avslutninger. Til slutt arrangerte vi shoot-out der siste mann uten scoring måtte stille seg med stumpen til slik at alle fikk skyte på han. Vi legger i morgen ut video av den, der det tilfeldigvis(eller kanskje ikke!?) ble yngstemann Ørjan Larsen som ble stående uten scoring.

Etter økta vi dro til "Værret"(sentrum for de som ikke er lokalkjente) og spiste lunsj.

Før andreøkta hadde vi et fellesmøte der det ble satt fokus på bl.a. spillestil og kampforberedelser og spillergruppa fikk i oppgave å formulere et regelverk for hva vi kan forvente av hverandre i diverse saker. Spillerne skal også komme med ei målsetning som hele laget står bak foran sesongen.

Sisteøkta starta med Nordlie-test. For de som ikke vet det så er det en test hvor man setter opp kjegler med 30 meters avstand og skal løpe så mange runder man klarer på 7 minutter. Her skulle det vise seg at vi er godt forberedt, for hele spillergruppa leverte solide resultater - med et snitt det garantert ikke er mange 3.divisjonslag som slår! Til slutt spilte vi gammelt mot ungt, og over tre kamper var de gamle eldst og viste best stayer-evne med å vinne to og en uavgjort.

I morgen avsluttes treningshelga med en rolig joggetur kl. 12.

Fortsatt god helg til alle SIK-patrioter!