SIK2 skulle egentlig møte LK2 i årets 5.divisjon. Et kanonoppgjør for våres rekrutta og "mosjonista". Men kretsen ville det annerledes. De innså fort at LK var alt for store favoritter til å vinne avdelingen, at de bare lot dem rykke opp nå før sesongstart. Veldig sportslig gjort, og sunt for rekrutteringen, nå slipper mange lag unna stortap mot guttan fra indre- og ytre lyngen som peise på med fotball på polleidet. Snart har dem t.o.m ny krøllgressbane klar til bruk. Snart og snart, i løpet av sesongen da.
OK, det er ikke helt sånn, men som Troms fotballkrets skriver på sine nettsider; Dessverre har Mellembygd IL i dag sett seg nødt til å kaste inn håndkleet, og trekke laget fra spill i 4. divisjon i 2009. Lyngen/Karnes 2 erstatter Mellembygd i avdelingen.

Mellembygd IL har i dag meddelt oss at de trekker laget fra 4. divisjon. Dermed går den ledige plassen i avdelingen til det bet plasserte lagene av de som i utgangspunktet skulel ha rykket med i 5. divisjon. Det vil si Lyngen/Karnes 2. Lyngen/Karnes har allerede bekreftet at de tar plassen i 4. divisjon.

Forskjellen på denne situasjonen, og de som oppstod da Skarp 2 trakk laget sitt fra 3. divisjon omtrent på samme tidspunkt i fjor, er at det den gang ikke var flere lag igjen som kunne beholde plassen i avdelingen, men det er det altså i dette tilfellet. Lyngen/Karnes 2 skulle i utgangspunktet spille i 5. divisjon avdeling 1, men der utgår de nå. Denne avdelingen reduseres dermed fra ni til åtte lag.

Tips en venn om denne artikkelen