Hærlige SIK-Supportere

Guttan av stål, skal banke han i mål; det velkjente refrenget runget ut over et regnvått Polleide idet lagene gikk ut på banen. Anført Tommy Høyer og hans velkjente megafon, skapte SIK- supporterne en stemning à la 90-tallet! Dette fikk SIK-spillerne til å mobilisere maks i åpningsminuttene!

Skjerpet start

Ikke mindre enn fire minutter var spilt da yngstemann Johansen tegnet seg på scoringslisten: Etter en corner slått av Ruben, havner ballen hos Svenn som setter den lavt i mål fra fem-seks meter. SIKs tilreisende supportere får som fortjent, 0-1 og en perfekt start på årets vanskeligste bortekamp. Fem minutter senere: Kim får ballen på egen halvdel, etter noen meters forsering får han levert ballen til en offensiv Ruben som løper igjennom et blottlagt L/K-forsvar. Dernest serverer han ballen til Morten som ekspederer ballen sikkert i mål. 0-2, og stadion bruser av begeistring.

Etter en halvtime med veivalsing på Polleidet, får Richard (vår solide venstreback) svingt et fint legg fra vår venstre side. L/K makter ikke å få ballen unna, noe som resulterer i at Morten nok en gang får æren av å sette ballen bak en fortvilet L/k-keeper. På dette tidspunktet ser det ut til at SIK skal ta med seg alle poengene. L/K har løpet av de første 45 minuttene to avslutninger som stryker stengene, sett bort ifra disse, er SIK totalt overlegen.

Andre omgang

Det går 10 minutter med kriging før L/K bestemmer seg for å gjøre et ordentlig forsøk på å innhente 0-3. Initiativet i matchen snur fullstendig når L/K får en corner. Før corneren blir slått, får Martin rødt kort etter en omdiskutert episode inne i boksen. Uten å gå mer inn på hendelsen, resulterer dette i at vi tar ut Øystein, for så sette Jørgen i mål. L/K utnytter denne situasjonen maksimalt idet Rune Lillevik får stå umarkert å heade ballen i mål. 1-3 og L/K tenner et håp.

Mens SIK går mer eller mindre i oppløsning, får L/K gjøre som de vil. De ruller opp det ene farlige angrepet etter det andre. Et kampbilde gir Lillevik enda en sjanse til å legge press på gjestene: Etter endel klabb og babb inne i vårt felt, slipper den giftige spissen fri å får avsluttet med høyrefoten fra seks meters hold. Ballen går rett i mål, og vertene ser ut til å hente inn et forsprang som i utgangspunktet skulle være tilstrekkelig for borteseier.

Fire minutter før slutt setter Marius Lingrasmo en lang pasning i mål, 3-3. På overtid kunne begge lagene ha avgjort det, men både flaks, uflaks, dyktighet og udyktighet gjør at oppgjøret ender uavgjort. Et greit resultat!

Opp til oss- igjen

I skrivende stund kan mange skjervøyværinger glede seg over kveldens TITO-oppgjør mellom TUIL 2 og Fløya. Kampen endte nemlig 2-2, og nå er alt i våre hender, atter en gang...

Benyttede spillere: Martin J; Lennart W, Øyvind P, Ronny O, Richard D; Svenn J, Ruben K, Kim F; Øystein S, Morten N og Michal S

Innbyttere: Jørgen for Martin(rødt) (og Øystein) og Tore for Michael.