Lokaloppgjør skal by på dramatikk og tette dueller. Men ikke denne gangen. LK var overlegent best i duellspillet, og spilte en fin offensiv fotball med masse folk i angrep. Lyngen imponerte meg og vil gi alle lagene trøbbel denne sesongen. Men vi åpner best og etter 5 minutter får vi straffe etter at Øyvind Nilsen blir felt. Han tar sjøl straffen men keeper redder og Nilsen mister også returen. ( vet at det fins en uskreven regel at han som blir felt ikke bør ta str. Men etter at Nilsen satt to sikre straffer mot Ishavsbyen var jeg som trener aldri i tvil.)Ikke lenge etterpå blir Ronny liggende i feltet med hodeskade, Lyngen fortsetter å spille som rett de har. Men at dommer Dahl ikke stopper spillet med hodeskade er meget merkelig. Han svarer: ikke alvorlig nok. Men skade i hodet er en skade i hodet. Der gjorde en ellers god Dahl en stor feil som gir LK 1-0. Etter den scoringa kjører LK over oss med stor bevegelse og masse flotte mål. Men satt med en følelse at alt gikk Lyngen sin vei. Etter mine notater står det 7-5 i sjanser i 1.omg men vi ligger under 5-0.
I pausen nullstiller vi oss etter en høylydt peptalk fra coachen. Vi kommer greit i gang i 2.omg. Men lynger scorer 6-0,7-0 og 8-0 før vi reduserer med et fint mål av Martin Langeland som gjorde et positivt innhopp. De scorer et til rett før slutt. Punktum slutt.

Laget: Andreas J,Andreas H,Ronny,Øyvind,Mikael,Hans G,Hans Chr,Kim,Ørjan,Espen,Steve
Innbyttere: Frederic 46 min. for Espen
Martin 65.min for Mikael
Eirik 75 min. for Andreas J

Dommer: Ragnar Dahl- sett han har dømt bedre. Akkurat som æ har sett SIK spille bedre. Ronny Olsen pådro seg hjernerystelse. Der dommer uttalte seg: ikke alvorlig nok..

Viktig at vi som lag løfter hodet opp og ser fram til ei god treningsuke og hjemmekamp neste helg mot Salangen. Men først venter varetelling i morra Søndag kl. 1700