'

11. mai kommer Syntec på besøk, og 19.mai er det Unisport som tar turen til øya for å vise sitt produkt. Dette er et viktig ledd i planlegging av ny kunstgressbane på Skjervøy. Fotballgruppa og aldersbestemt fotball skal være med på møtene, og vil komme med innspill om hvilket underlag som bør legges.

Årets tippemidler deles også ut i nær fremtid, og vi er spente på om Fylkeskommunen har en skjerv og avse til Skjervøy. Den totale tippemiddelpakken utgjør over 2 millioner til et slikt kunstgressprosjekt, og om vi får minimum halvparten i år, er det muligheter for å få satt i gang arbeidet. Dette forutsetter riktignok at klubben har en rik onkel, en hjørnesteinsbedrift eller lignende som kan forskudtere eventuelt resterende beløp - for om vi får litt i år, så kommer garantert resten neste år.

Som vi ser av bildet, som har vært på SIK-nett tidligere i forbindelse med denne saken, blir banen lagt der den gamle gressbanen ligger. Dette skulle være kjent for folk flest etter hvert! La oss håpe på ny bane i 2011.