2. påskedag, Tromsdalen kunstgress... Nå skal kampene som betyr noe starte. Denne gangen skal vi ut i kamp mot Ishavsbyen i 1. kvalikrunde til NM-cupen. Forrige gang vi møtte byen, for to uker siden, ble resultatet 3-3. Referat fra den kampen ser du her:Uavgjort mot "Byen".Til denne kampen stiller vi med alle klar, med unntak av Håkon og Asgeir. Martin er enda skadet.

Kaptein Ronny Olsen sier til SIK-nett at han forventer en tøff kamp. Han mener Ishavsbyen har mange gode spillere, og nevner blant annet den syngende spissen. Tidligere TUIL-spiller Håvard Ottesen er også en mann man bør ha øynene åpne for.

SIK's toppscorer i vinter, Stanga, sier han er klar for dyst. Han har benyttet påska til noen joggeturer og for å samle overskudd til kampene som kommer. "Beina er lette og fine, men jeg kjenner på oppvarminga om det blir en bra dag!" sier unge Stangnes. Stanga mener tempoet er største svakhet til Ishavsbyens forsvar, men at de ellers er en veldig solid firer.

Pål opererte bort stort åneglen for to uker siden. Han sier at den er god, og leggen som har plaget litt er bra. Hva har du gjort i påska Pål? - Gått mye på ski og slappa av. Et par joggeturer er det selvsagt også blitt. Hva forventer du av Ishavsbyen til denne kampen? - Blir nok jevnt og tett. Håper og tror vi skal klare og vinne kampen.

Så til alle SIK-interesserte, still opp i Tromsdalen 2.påskedag og gi din støtte!!!

På gjensyn!