-Da vi til helgas kamp plutselig sto uten en 100% skadefri keeper, så ble John-Karstein Strøm (født: 20.01-1954, nitten-femti-fire!!) kontaktet.

- Bjørn ringte mæ i formiddag og spurte etter fødselsdato, men sa ikke mere enn det, sier John-K. Da Bjørn ringte tilbake hadde han imidlertid ordnet spillerlisens for John-Karstein og han er dermed spillerberettiget til sesongen 2006.

John-Karstein(52) sier han føler at han godt kan stille opp nå som situsjonen er prekær. Uten Andreas klar til kamp har vi kun Martin igjen, og han har vært plaget med jumpers-knee i hele år. - Man er jo gal, ingen tvil om det, men man ønske jo å hjelpe til sier John-K.

Er det en gammel sirkushest som kjenne lukta av sagmugg?
- sagmugg brukte de for å merke banene med før i tiden, repliserer John-K kjapt og flirfullt.

Han følger opp med å fortelle at han håper å slippe å spille, og at dermed Martin holder seg skadefri hele kampen. - Om man må innpå så trur æ ikke det vil føre til de store nervan, sier han. Han har trent 1-2 gang med laget i hele vinter i tillegg til å gå endel på ski, så den fysiske formen er upåklagelig.

Forrige kamp evigunge Strøm spilte for SIK var i 2000. Den gangen måtte vår førstekeeper Thore Larsen stå over pga. sitt eget bryllup. - Da var vi ennå i 2.divisjon og æ huske vi spilte 2-2 mot Grovfjord hjemme på Skjervøy, memorerer han.

Hvor mange kamper har du for SIK, John-K?
- Æ har ikke snøring, svarer han raskt før han fortsetter med å fortelle at han debuterte i 1970 som 16-åring.
- Debuten kom 4 år før første fargefjernsynet kom til Skjervøy, humrer John. Så langt tilbake som i 1985-86 fikk han utmerkelse fra kretsen for 300 obligatoriske serie- og cupkamper.

John-Karstein Strøm - SIK's Mick Jagger - altså, en SIK-legende som aldri mister lysten på å spille fotball for blå/hvitt.

PS! Som en annen gladnyhet må det nevnes at vi er glade for at Martin igjen stiller seg disponibel etter en lang vinter med skader.