3.februar var en representant fra Norsk Folkehjelp å ga oss opplæring i å bruke hjertestarteren vi fikk tildelt senhøstes -08. Selv om det er fotballgruppa som er blitt tildelt denne, så er det bare rett og rimelig at alle andre innen idrettsmiljøet også kan bruke denne hvis det fatale skulle skje at et hjertestopp skulle inntreffe. Denne kvelden møtte en representant fra aldersbestemt fotball, seniorfotball, handball, skiskyting og skøyteklubben. De som deltok på kurset fikk en oppfriskning i hjerte- og lungeredning (noe som er et must for alle å kunne) samt et kursbevis på at man håndterer hjertestarteren.
I løpet av våren håper vi å få avviklet et førstehjelpskurs for a-lagsspillerne samt en innføring i hvordan den nye maskinen vår fungerer.
Hjertestartermaskin skal i utgangspunktet være stasjonert på det klubbhuset ved krøllgressbanen. Så når deter sonemesterskap på ski, skøyteløp, eller onsdagsrenn, så skal denne kunne hentes hvis det måtte være behov. når det er arrangement i idrettshallen så kan/bør starteren være hentet ned i hallen.

For de som ikke fikk deltatt på kurset, men som tenker at dette er noe de også burde kunne beherske, så vil det være mulig å få seg en innføring iløpet av våren.