Foto: Kiv Era Oj

Av Nils-Arne

 

Så er kretstinget for 2007 avholt i Tromsø. Det var et meget godt møte som ble avholdt. Vi i Skjervøy IK vil rose kretsstyret og administrasjon i Troms Fotballkrets, for det flotte opplegget som var på møte. Som styremedlem i NFF sa ( Hege Leirfall) . – ”Alltid spesielt og komme på kretstinget til TFK”. Vi i SIK vil slutte oss til den. Det viser bare at kretsstyret og kretsadministrasjon leverer til gull!!

 

Skjervøy IK hadde 3 rep. På tinget i år. Dem som deltok for SIK var.

Peder Andre Amundsen, Elling Kåre Pedersen og Håkon Henriksen.

 

Noen av sakene som ble behandlet på tinget var:

  • Styrets årsberetning.
  • Kontingent og avgifter.
  • Regnskapet.
  • Budsjettet.
  • Årsrapporter fra anleggskomiteen, bredde og utviklingskomiteen, dommerkomiteen og spillerutviklingskomiteen.
  • Valg.

 

Ny leder i kretsstyret

Klara Stensvåg (51) fra Idrettsforeningen Skarp ble enstemmig valgt som ny leder i Troms Fotballkrets etter Torleif Josefsen, som hadde takket nei til gjenvalg.

Det er første gang Troms Fotballkrets har hatt en kvinnelig styrelede. Klara Stensvåg har de siste årene vært nestleder i styret. Arild Braathen fra Finnsnes IL ble valgt som ny nestleder. Braathen kommer inn i styret til Troms Fotballkrets for tredje gang i fotballhistorien. Han var med både først på 80-tallet og tidlig på 90-tallet. Dorrit Bårdsen fra Ulfstind og Thomas Hansen fra Sørreisa er de to andre nye i styret. Leif-Agnar Pedersen fra Storsteinnes ble gjenvalgt, og Roshild Jensen fra Stakkevollan, Nils Trygve Johansen fra Nordreisa og Ronald Martinsen fra Salangen var ikke på valg.

Foruten Torleif Josefsen, takket Silja Kjærvik og Trine Hågbo for seg i kretsstyret.

Skjervøy IK vil gratulere Klara og de nye som kom inn i styret med valget. Og vil ønske dem lykke til med jobben!

 

Tingmiddagen

 

Tingmiddagen er ”dagens høydepunkt”. På middagen utdeles det priser.

 

Årets mannlige spiller.

Årets kvinnelige spiller.

Årets dommer.

Årets klubb.

Hederstegn for administrativ innsats og tjeneste.

Hederstegn for idrettslige prestasjoner.

Fair Play-prisen.

 

   Årets mannlige spiller 2007

Reidar Waage ble kåret til "Årets spiller" under middagen på kretstinget til Troms Fotballkrets lørdag kveld. Slik presenterte kretsstyrets Leif-Agnar Pedersen prisvinneren fra Skjervøy:

Er en ung og lovende kraftspiss som av voksne fotballelskere sammenlignes med Gert Muller.

Han er en oppofrende spiller både på og utenfor banen. Han er et strålende forbilde med sitt smilende og joviale vesen. Han har i tillegg til sin krigerske spillestil også de rette holdningene for å komme langt som fotballspiller. En spiller som har hjertet på utsiden av drakta kommer godt med i alle klubber.

Han er utrolig omgjengelig, og han tar seg tid til en prat med alle i lokalsamfunnet. Også når han er ute og reiser med laget sitt så snakker han med fotballglade folk.

Han har de siste årene "bøttet" inn mål i 3 divisjon, og ble avdelingens toppscorer i 2007 med 25 fulltreffere. Det har gjort til en av de mest ettertraktede spillerne i kretsen, og han fikk i fjor høst tilbud fra klubber i både 1 og 2 divisjon.

Han valgte til slutt Tromsdalen og …

Årets mannlige spiller i Troms fotballkrets er:

Reidar Waage

SIK vil gratulere Reidar. Reidar er en spiller og med menneske som vi alle setter pris på! Han har alltid tid til en prat og er omgjengelig. Er noe som ble sagt om Reidar. Det er ikke alle som kan sette dette på sin CV.

Vi i Fotballgruppa vil ønske Reidar lykke til videre i sin fotballkarriere, både på fotballbanen og i privatlivet.

Andre som fikk priser var:

Årets kvinnelige spiller ble. Ingrid Mellem Mortensen fra Fløya IF

Årets trener: Jan Tore Bakli, FK Senja

Årets dommer: Stig Are Sørensen, IL Ulfstind

Årets klubb 2007: FK Senja

Fair Play-prisen 2007 Aleksander Hanssen, FK Senja

Mangeårige Laksvatn IL-leder Willy Fredriksen mottok lørdag kveld NFFs diplom og honorære lederstipend fra NFF-styrets Hege Leirfall.

Stig Are Sørensen fra IL Ulfstind og Jan Erik Hansen fra FK Senja ble på kretstinget lørdag tildelt Troms Fotballkrets høyeste utmerkelser.

Fotballdommer Sørensensen fikk Troms Fotballkrets Hederstegn for idrettslige prestasjoner og FK Senja-leder Hansen fikk Troms Fotballkrets Hederstegn for administrativ innsats og tjeneste.

 

Vi i SIK vil gratulere alle sammen!!J