Nils Trygve Johansen fra Troms Fotballkrets kunne dele ut pokalen som bekrefter at SIK er seriemester i tito-serien i 2008 og dermed også kretsmester.

Kim Fredrik Johansen kan som stolt kaptein motta trofeet på vegne av laget.

Se bilde av kretsmesterne her.

Lørdagens kamp var av de fleste spådd til å bli en transportetappe mot seriegullet, men det var også noen som spådde at SIK ville gå på en smell. Aldri før har SIK med dagens besetning spilt en så viktig kamp og det var knyttet en viss spenning til om spillerne ville takle presset og ikke knyte seg i frykt for å mislykkes.

Vi tok tidlig grep om kampen og kom til sjanser og dødballer, men det skulle gå over 20 minutter før vi kunne trekke et lettelsens sukk. Etter ei fin gjennomspilleing av Tore kunne Kim Fredrik sette ballen kontrollert til side for keeper, 1-0.

Vi hadde 10-15 corner i løpet av kampen, og en av de første ga uttelling. Ruben slo en innoverskrudd corner som går over alle og i motsatt nettvegg, 2-0.

Vårt tredje mål er Kims andre. Han forserer og er nok en gang trygg i avslutningsfasen. Ingen Kims - ingen kos, 3-0!

Da vi føler oss sikre på å senke allerede degraderte Skognes, viser tidligere SIK-spiller Vegard Larsen(fra Arnøy) sine drifter i en vals. Fra 16 meter skyter han velplassert til side for Andreas og skaper en viss spenning, 3-1.

Vi slår raskt tilbake! Tore mottar ballen på høyre side et etter et brudd. Han kommer rundt og slår et flott legg til Øystein som løper på første stolpe. Med yttersia av venstra styres ballen i mål, 4-1.

Vår toppscorer vil også skrive sitt navn i målprotokollen. Stanga er bestemt da han mottar ballen litt forbi midtstreken. Han setter fart og skjærer inn i banen. Med galfoten(venstre) skyter han velplassert i høyre hjørne. 5-1 er pauseresultat.

Vi har knapt kommet i gang i andre omgang da Lennart svinger et perfekt legg. Øystein får ballen på bakre stang og lader for skudd. "Skuddet" blir til en perfekt pasning til Tore som har plassert seg fint i boksen og bredsider inn 6-1.

Etter hvert dabber vi litt av, men har mange sjanser til å score. Roger klinker inn 7-1 fra kloss hold før en uheldig Skognes-spiller setter ballen i eget mål og fastsetter resultatet til 8-1.

Vi kan slippe jubelen løs og smnile bredt over å ha klart vår interne målsetning om å vinne serien. Nå venter BUL i kvalik, første kamp i Finnmarkshallen søndag 18.oktober. Om vi ser på sesongen som er gått påstår SIK-nett at vi er fortjente vinnere. Vi har slått Fløya fire gang i år(2 serie, en cup, en vinterserie), ikke tapt mot L/K(seier i vinter, to uavgjorte i serie), og slått Finnsnes 2 av 3 kamper(Seier i cup og borte). FIL tok 3 poeng på Skjervøy, som det eneste laget og er i våre øyne derfor en fortjent sølvvinner.

Ruben ble av en publikumsjury kåret til årets spiller. Ruben har vært stabil i år og takket for prisen med å være BB i årets siste hjemmekamp!

Lørdagens motstander Skognes spiller neste år i 4.divisjon etter en sesong i tito. SIK ønsker lykke til i 2009!

Andreas J; Lennart W, Øyvind P, Ronny O, Richard D; Svenn J, Ruben K, Kim Fredrik; Michael S, Tore S, Øystein S.

Roger B for Øyvind P, Espen L for Kim Fredrik og Truls J for Svenn J.