-
Venstrebacken vår har vært plaget i to sesonger med sitt høyre kne, og fikk tidligere i vinter konstatert at han har jumpers knee. Flere ultralydbehandlinger i februar ga ikke positive resultater!

Det medfører at han blir å sette kortisonsprøyte i kneet denne uka, for etter en periode uten trening har han ikke merket fremgang. Etter en rolig joggetur i går kunne Pål merke smerter og hovnet opp etterpå.

Tidligere har dette plaget vår venstreback, men med opplegg fra fysioterapeut har han klart å holde seg kampklar til enhver tid. Dette opplegget har ført til treningsperioder som til tider har vært mye uten ball for å gi mindre belastning på kneet.

At Pål har problem med kneet er ikke så rart. Han ble tatt opp i a-stallen helt tilbake i 1999, og har trent mye i idrettshall og på krøllgress i snart ti år. Når man vet at begge disse underlagene ikke er spesielt skånsomme mot kroppen kan man forstå at kroppen kjenner belastninga. At han alltid har vært en seriøs utøver med en enorm treningsmoral har gitt mange økter opp gjennom årene.

Pål har spilt stort sett samtlige kamper for SIK på venstreback siden han fikk tillit under Raymond Fredriksen i 2004. 26-åringen er dermed en av våre mest rutinerte spillere etter hvert og vi håper selvsagt kortisonkuren skal gi resultat slik at vi ser han tilbake i SIK-trøya i løpet av våren 08.