Tore-profil_cropped_105x119

Av Øystein

I dagens vinterseriekamp mot Mjølner ble resultatet til slutt 4-3 til Narviklaget. Etter å ha ledet 1-0 og fulgt de til 3-3 så fikk de den siste scoringen som gjorde at de stakk av med seieren.

Vi kom godt i gang, og satte standarden med høy fart og tett press fra start. Dette førte til at vi kom høyere i banen enn Ivar-Morten Normarks gutter. Ruben var et uromoment fra første stund, og første målet kom etter at han kom seg rundt på sin venstre kant. Ruben slo hardt langs bakken, Kim-Fredrik hoppet over slik at Øystein kunne bredside ballen i mål fra 6 meter.

Midtveis i omgangen er vi på blåbærtur i to minutter. Dette utnytter så gode lag som Mjølner og på to sjanser er de i ledelsen 2-1. Første målet kommer etter direkte frispark fra omtrent 22 meter der vår mur ikke er helt riktig plassert. Deres andre mål kommer etter et brudd høyt i banen og de skaper overtall mot vårt forsvar. At de tar ledelsen er heller ikke helt tilfeldig. Håkon vår ute av banen i disse to minuttene etter å ha fått seg en nesestyver i en duell. Eldstebror Waage var likevel tilbake på banen like etter den andre baklengsen.

Selv om vi fikk oss en trøkk midt i omgangen reiser vi oss og er det laget som  skaper mest mot slutten av omgangen. Etter en lang dødball får vi straffe da Svenn rives ned av en Mjølnerspiller. Øyvind er eksekutør og vår tilbakevendte stopper gjør ingen feil og scorer, 2-2. Dette resultatet sto til pause.

I andre omgang har vi ikke helt den samme roen når vi skal trille ballen fra bakre ledd. Bevegelsene sitter ikke helt, og spillet blir dermed noe mer planløst. Mjølner tar over føringen spillemessig og de tar ledelsen igjen etter at vi blir brutt høyt i banen.

På 3-2 til Mjølner er Svenn i ny rolle som spiss gjennom og får en tå på ballen i duell med stopper og keeper. Ballen går mot målet og blir avverget i siste liten. I siste liten ifølge en ellers god Jonny Andreassen som dømte kampen, men Mjølners stopper kunne etter kampen fortelle at ballen var over streken. Dermed skulle det stått 3-3 på det tidspunktet.

Likevel skal vi få 3-3 senere. Etter en innoverskrudd corner fra Ruben kommer Tore på et kraftfullt løp bakfra og stanger ballen i mål! Ikke helt tilfeldig at Tore kommer seg til denne typen sjanse. I 3 cornere på rad kommer han til avslutning på samme måte! Sterkt av indreløperen som er omtrent 1,70m på strømpelesten.

Mjølners siste mål kommer etter en corner der vi ikke har fått en mann i fri rolle på første stanga slik vi pleier. Helt umarkert går deres spiller opp og header ballen i mål. 4-3.

Det blir ikke flere mål, og i kampen der lagene hadde hver sin omgang får et greit resultat ut fra spill og sjanser. Med hjerte godt plantet på Skjervøy kan man si at vi hadde fortjent det siste målet godkjent slik at det hadde blitt uavgjort.

I denne kampen fikk 16-årige Ørjan Larsen sin debut som høyre kant. Unggutten kommer vi til å få se mer av i 2008.

Vi så mye positivt som vi kan ta med videre til neste helgs kamper. Vi spiller mot TIL lørdag og Skånland søndag.

Martin Johansen, Lennart Waage, Øyvind Pedersen, Ronny Olsen, Pål Skallebø, Svenn Johansen, Håkon Waage, Kim-Fredrik Johansen, Øyvind Nilsen, Øystein Skallebø, Ruben Kristiansen.

Tore Skallebø, Andreas Jensen, Ørjan Larsen og Espen Larsen.