Av Øystein

I morgen blir det ekstra ramme rundt kampen på stadion da fotballens dag skal avholdes.

Lyngen/Karnes gjester øya vår og om man ser på tradisjonen er det jevnt mellom nord-tromslagene både på øya og på Polleidet i Lyngen. Fjorårets hjemmekamp husker alle som er patriotiske øyboere. Resultatet ble til slutt 7-0, og den kampen blir selvsagt husket i fremtiden.

I morgen må likevel ingen gå i fella å tru at vi skal klare noe i nærheten av fjorårets resultat. Lyngen/Karnes er et av de ypperste topplagene i serien for tiden og vil med seier stå likt med oss. Dermed er det lagt opp til et tett lokaloppgjør mellom to sterke lag.

Vi forventer at det blir litt mer folk enn normalt til denne kampen som kan bidra til å skape skikkelig god stemning. Vi stiller til denne kampen med alle tilgjengelig og friske med unntak av et par spillere. Håkon har tatt sommerjobb på Hurtigruten mens Magnus jobber på oppdrettsanlegg og er utilgjengelig.

Kan også nevnes at Lennart var tilbake i balltrening i dag for første gang siden han ble skadet hjemme mot TUIL2 den 21. mai. Svært gledelig å ha "Mennesket" på treningsfeltet igjen med sin fine treningsmoral og sitt engasjerte vesen.

Steinar Bakke er også i beste velgående i Sørøy/Glimt hvor han spilt stopper et par kamper. Han rapporterer at det har gått bra i kampene. Vi ser frem til å ha Steinar med i gjengen når treningsleiren avvikles i Umeå fra 15.-20. juli.

Ta turen på stadion i morgen og gi oss den støtten vi trenger for å ta ferie med god samvittighet!