Av Øystein

Kommende lørdag gjester nord-troms´ beste fotballag øya vår. Siden vi rykka ned for tre år siden har gutta fra Lyngen vært det ledende laget i regionen. Forrige sesong var de i det gode selskap i 2.divisjon, men det ble med det ene året i denne omgang. Faktisk har L/K "gode" muligheter til opprykk enda i og med at TIL ligger under streken. Om TIL rykker ned kan ikke TIL2 spille for opprykk, og dermed er det 2.plassen som får kvalikplassen for avd.23.

Per i dag er det kniving mellom L/K og Fløya for å kapre denne plassen, og med seier på Skjervøy er det bare to hinder igjen før L/K kan avvente fotballavslutningen og vente på mulig kvalik. Porsanger er det laget som leder avd.24 og er så suverene at de mest sannsynlig vinner.

Lyngen/Karnes har denne høstsesongen vunnet de fleste kampene oppskriftsmessig men deres beste spiller de tre siste sesongene, André Fagerborg, har skiftet klubb til IF Skarp. Dermed har de mistet en sentral brikke i sitt spillopplegg. Fagerborg har vært den som har slått de fleste dødballene presist mot den sterke spissen Rune Lillevik.

Til helgas kamp stiller vi mannssterk. Eneste mann som mangler er Tore som reiser til Trondheim på borekurs. Fra forrige kamp er Ronny tilbake fra suspensjon (3 gule), Kim er friskmeldt, Øystein er tilbake fra arbeidsoppdrag i Oslo og Odd-Arne er klar.

Favoritten heter L/K - Sulten utfordrer heter Skjervøy IK.

Reidar(bildet) er også klar til dyst!

 

Still opp på stadion og se når de to eneste 3.divisjonslagene i nord-troms møtes til lokaloppgjør!!!

Kampstart kl. 15.00.