I morgen er det igjen klart for kamp på Lerøy Stadion. Etter to bortekamper skal det bli godt å løpe ut på vår egen stadion.

 

Sist helg vant vi 1-6 mot Ulfstind og onsdag måtte vi virkelig slite for poengene mot Laksvatn.  Etter 90 minutter sto det 1-3 på resultattavlen, men denne kampen kostet krefter. Vi har i mange av de siste kampene vunnet med ganske god klaring, men mot slutten av sesongen vil vi møte lag som ønsker overlevelse i divisjonen, samt et lag som på lik linje som oss ønsker opprykk. Nettopp derfor er det viktig for oss å vinne kriger før krigen starter, misforstå oss rett, men vi trengte en kamp der laget måtte være konsentrert hele kampen og desto deiligere blir ropene etter en kamp der grønsken har gjort sitt for å forandre vinnerfargene blått & hvit.

I sommer har vi fått en del nye ansikt på trening. Michael Stangnes, Øystein Skallebø og Lennart Waage har igjen valgt å snøre på seg skoene. Bredde i stallen kan vise seg å være den avgjørende faktoren for at nettopp vi skal rykke opp i år. Michael fikk sin første kamp i år hjemme mot Nordreisa og han trengte kun 7 minutter før han noterte seg for mål den gang. I mange år har han herjet på vingen, men målet mot Laksvatn på onsdag var rett og slett klasse. Øyvind Nilsen kommer seg rundt på kant og legger 45 grader ut til Stanga, Michael demper ballen og banker til med venstrefoten utagbart for keeper.

Mål nummer 3 er det Øystein Skallebø som står for. Skallebø har blitt matchet en del i de siste kampene og onsdag fikk vi betalt for det. Øyvind Nilsen curler inn et frispark fra høyre og Skallebø kriger inn ballen med hodet. Fantastisk og kampen er avgjort.

 

0-1 har vi ikke nevnt, men målet ble scoret av vår vikarierende kaptein, Øyvind Nilsen. Nilsen var virkelig en kaptein med stor K. Ikke bare scoret han et mål og hadde målgivende på de to andre, men han løper og går foran i duellene på et vis som får alle andre til å følge hans fotspor. Soleklar BB.

 

I morgen klokken 15:00 er det Stakkevollan som gjester Lerøy Stadion. Så vidt jeg vet er dette det eneste laget som har slått Skjervøy IK på vår nye stadion, men disse sårene vil jeg tro er leget sånn ca. 16:48 i morgen.

Vi håper alle at publikum møter opp og lager en ny fotballfest sammen med oss på fort Skjervøy J Vi er klar, men er du?

 

Hilsen Reidar & Svenn