Av Øystein

Før morgendagens seriekamp mot Salangen stiller alle klar til kamp, med unntak av Høyer som enda ikke er 100% friskmeldt. Likevel er det gledelig å registrere at han er tilbake i trening.

De som har hatt småskader den siste tiden er Kim Fredrik(betent slimpose i kneet), Tore(ryggen/ræva), Magnus(vond ankel), Ruben(antydning til beinhinnebetennelse), Pål-Magne(vondt kne) og Reidar(hoven ankel).

Ingen grunn til bekymring likevel, for alle har fått tilstrekkelig med hvile denne uka så de er kampklare på lørdag og alle aktuelle for førsteelleveren. Her har vi en vesentlig styrke fra i fjor; det er et luksusproblem å ta ut laget til en hver tid og vi tåler tre-fire skader uten at det blir kritisk. Siden det er jevnt om plassene er det også et poeng å la de som er i vannskorpa få innhopp og relativt mye spilletid. Skadene og suspensjonene kommer til syvende og sist, og da skjønner alle at man må ta vare på hver mann i stallen.

Etter internkampen på onsdag, der jr.laget til SIK/NIL møtte et a-lag mixet med juniorer (4-2 til mixet a-lag) kunne man se at Øyvind Nilsen begynner å vise seg fra sin beste side. 18-åringen var som kjent ute med skade i 14 måneder inntil i mars i år. Øyvind kommer til å bidra på a-laget fremover om fremgangen fortsetter.

Guttene virker sugen på å bidra 90 minutt for laget kommende helg. Tradisjonelt sett vet vi at Salangen er en tøff motstander der kampen ofte ender opp med mange mål. Kle på varmekjeledressen og still opp på stadion - lørdag kl. 15.00!!!