Skjervøy IK - Bodø/Glimt   1 - 3 i NM-cupen Ordfører og sportslig  leder i Skjervøy IK  Roy Waage  Foto Leif-Morten Olaussen

Kommunestyret vedtok sist onsdag at kunstgressprosjektet skal startes opp i år. Dette vekker stor glede og tilfredshet hos styreleder i SIK Hovedlaget, Roy Waage:

- Vi kan komme i gang raskt under forutsetning at klubben og kommunen kommer til enighet om de punkter som er beskrevet i vedtaket, sier hovedlagslederen.

Les vedtaket fra Kommunestyret

Nå skal SIK Hovedlaget samles til et møte over helga for å følge opp det klubben må gjøre i henhold til kommunestyrets vedtak. Blant annet må partene bli enige et samarbeid om gjennomføring av grunnarbeidet, og også om en driftsavtale som omhandler drift og vedlikehold etter ferdigstilling.

Waage understreker at disse sakene skal behandles av hovedstyret i klubben og godkjennes der, og at man også må komme til enighet med kommunestyret om de nevnte tingene. Dette er innenfor rekkevidde, mener han.

Når kan folk forvente å se maskiner på stadion?
- Vi håper å se maskiner på den gamle gressbanen i juli måned, svarer Roy.

Dermed kan vi brette armene klare til å gjøre en storstilt dugnad i løpet av høsten, for her tenker jeg at store og små ønsker å bidra så det monner!

*Som nevnt i forrige artikkel om denne saken, så har Ordføreren Roy Waage vært inhabil i behandlingen av denne saken i Kommunestyret.