Sørkjosingen Joakim flatvoll har nå tatt fotballskoene med sæ og e klar for å bidra til at Skjervøy IK ska bite godt ifra sæ den kommende sesongen. Joakim føyer seg inn i ei lang rekke av gode spillere som tar veien fra Nordreisa til Skjervøy, navnebror Joakim Bakke gjorde det i si tid, det samme gjorde Terje Jørgensen, dibleglae Øystein Olsen, Backen Harald Johannesen, Odd Karl Stagnes, Hans Otto Larsen, truls Hallen, Ruben Kristiansen og Andreas Helberg. Andreas og Joakim er ny av året for oss, de har mye å leve opp i forhold til den erfaringen vi har med å hente spillere fra NIL.
Avtalen mellom SIK og NIL er slik at begge klubber kan leve med den. Steinar Bakke som enda er under kontrakt med oss går andre veien i en byttehandel. Vi sender også en konvolutt med kontanter over reisafjellet.

På treningene på Skjervøy har vi i en tid nå hatt besøk av 2 spillere som kan bli nyttige tilekster for a-laget. En Sør-Afrikaner og en Rumener, som begge viser pro på god teknikk og spilleforståelse. Om det blir kontrakt gjenstår å se.

Undertegnede er også jevnlig i kontakt med Roger Bjørvik som bidro til fjorårets seriemesterskap om å fortsette spill for SIK. Om dette lar seg gjøre praktisk gjenstår å se da han studerer på Ås på østlandet. Begge parter er innstilte på at dette lar seg gjøre, så får vi se den neste uka om vi kan klare dette.