Styret fikk beskjeden i forrige uke. Jim har vært i tenkeboksen på om han ville være med også i neste års trenerteam. Det tar utvilsom mye tid og krefter å være trener, og Jim ønsker nå å prioritere sine tidsressurser litt annerledes.

Sammen med Roar Skallebø tok han hovedansvaret for snart to år siden. På det daværende tidspunkt var klubben uten trenere til et godt stykke ut på nyåret. To SIK-legender tok tak, brettet opp armene, og gjorde en jobb når klubben trengte det som mest. Det er lett å hive seg med på suksess, men disse to skal ha honnør for å steppe inn da klubben hadde rykket ned og ikke alt var lystig.

Thomassen har heldigvis signalisert at han ønsker å være tilstede også i fortsettelsen. -Jeg kommer til å være der ved dugnader og ellers i omgivelsene, sier han. -Det som skjer nå er ekstremt spennende, og jeg gleder meg til neste sesong, avslutter Jim.

Vi bøyer oss i støvet for din lojalitet til denne klubben, og takker for innsatsen så langt. Bildet er fra feiring av seriegull i 2008. Antageligvis høydepunktet i Jims trenerkarriere så langt.