'

Bytting av trøyer forventes neppe under Skarven cup, men ingenting hadde vært mer gledelig enn om damene ble med på litt fotballmoro i romjula.

Tidligere år har det vært egen dameserie, men de siste årene har moroa vært forbeholdt herrene grunnet manglende interesse blant damene. Vi oppfordrer derfor alle spreke og sportye damer til å starte rekrutteringen allerede nå, så det er god tid til å skape sitt eget lag.

På herresiden har vi gjengangere med lag som har deltatt i en årrekke. Haukøy FK, Team Pokemon, JohnBoys og Ægirs matroser har alle vært med mange år med stort sett samme lag. Også Inglorious Bastards og regjerende mester Team Langfjord har deltatt to ganger. Stiller disse i år? Hva med gamle slagere som Leeds United, er det liv å spore i den gamle Leedsgjengen? Fjorårets store overraskelse, Raymonds julelag, kom helt til finalen og ble nummer to. Det er knyttet store forventninger til laget som styres av Raymond som tidligere ledet The Rollerboys.

Jenter: Start jobben; rekruttér og still lag til Skarven cup! Det viktigste er ikke å vinne - det er å ha det gøy og svi av litt juleribbe!

Følg med når påmeldingsinformasjonen legges ut på SIK-nett og vær beredt til å stille lag!

Romjulsturneringa arrangeres 28. og 30. desember, og det er andre året vi har Skarven Regnskap som samarbeidspartner.

Skarven cup - En samlende tradisjon for alle og enhver!