Vi skulle ut å ta tak i kampen, bygge videre på de positive 30 minuttene fra forrige kamp. Vi åpner helt klart best de 5 første minuttene. I det neste min. sover vi på et enkelt innkast på våres høyre side og pang 1-0 få minutter senere nok en personlig feil 2-0. Vi skaper 3-4 sjanser men en god keeper for Ibyen stopper det som kommer. I pausen snur vi litt på formasjonen, satser offensivt og flytter Øyvind lenger opp i banen ilag med Magnus og Hans Chr. Det ser ut som et smart trekk,før kun etter to min fanger Øyvind opp en 2.ball fra 25 meter. Nilsen dunker til med høyre foten, ja, riktig høyre foten. Ballen fyker opp i krysset. Vakkert! 2-1
I neste angrep kommer Edwin opp fra sin venstre back, blir soleklart felt,men den unge dommeren fra Tromsø dømmer merkelig nok ikke frispark. Byen går rett opp og får 3-1. Da er kampen over. Byen spiller god fotball på 1 og 2 touch. Der har vi mye å lære gutter! Det skal sies at vi ga de mye rom, men vi var selvsagt nødt å satse framover.
Det blir 4-1, 5-1. Ca. 15 min før slutt får vi et frispark fra høyre siden. Øyvind svinger innover og Magnus stanger inn 5-2 på ei flott heading. Etter det blir det 6-2 og slutt 7-2.
Nok en kamp der vi gjør dårlige taktiske valg og mange personlige feil. I dag kom 4 av målene som følge av personlige feil.
Neste kamp er hjemme mot Laksvatn. Årets siste hjemmekamp.