SIK, NIL og L/K deltok i internturneringa der vi spilte dobbel serie og 2x20 minutts omganger. Det ble spilt 7'erfotball.

Etter en bra første kamp mot Nordreisa, der vi holdt tempo på ball, vant vi hele 8-1. I andre kamp tapte vi mot L/K 5-3 etter å ha fulgt de til 3-3. På 3-3 spilte vi en mann i overtall men klarte ikke å utnytte dette, og L/K straffet oss hardt med fullt mannskap igjen og scorte to mål mot slutten.

De to siste kampene bar preg av dårlig balltempo, slurvete pasningskvalitet og fraværende ærekjærhet. Besluttsomheta fra 20 meter og inn var heller ikke tilstede. Det medførte to tap, og spesielt Nordreisa hadde funnet en bedre formel. Klarer de å skyve og flytte bena i samme grad på stor bane blir de ikke noen kasteball i FK Fotballigaen.

Lyngen var det beste laget i lekestua si og tapte ingen kamper.

Alt i alt et flott initiativ fra L/K, for dette var fin trening der alle fikk spille mye. Resultatene er underordnede når det er snakk om 7'erfotball og vi prøver å opptre som på stor bane med å involvere midtbanen. Vi gjorde oss noe sårbar med denne taktikken. Dette er ikke underforstått med at det er greit å tape - man skal aldri like å tape!

Gledelige momenter var det i Lyngen denne lørdagen. Vegard Larsen hadde på seg SIK-drakt igjen, og vi føler oss sikre på at Arnøyværingen kommer til å markere seg i 2009. Ungguttene Eirik Danielsen og Christer Eriksen gjorde også en flott figur på lørdag.

Nå går vi inn i en måned med mye hard trening og tre vinterseriekamper. Med hardkjør på mars-resepten har vi trua på at formen er der til sesongstart!

Bilder fra turneringa kommer!