Av Øystein

I løpet av natt til onsdag har det nok en gang vært innbrudd på klubbhuset til SIK. Denne gang har noen brutt seg inn i kiosken på HV-bygget ved å knuse den største ruten i bygget.

eneste som var forsvunnet var noen flasker brus. Bare i løpet av siste år har det vært flere hærverksepisoder på klubbens to hus. Det er tydelig at låste dører er spennende for enkelte og hva kjeltringene var ute etter denne gang er ikke godt å si. Tørste var de tydeligvis etter brekket. En gang for alle kan det i allefall bemerkes at det IKKE OPPBEVARES BETYDELIGE PENGEBELØP I KLUBBHUSET!!!

For en organisasjon som driver med aktivitet for barn og unge er det svært synd at slikt oppstår. Idrettsklubben bruker hvert år mange tusenlapper på vedlikehold og reparasjoner etter slike tilfeller. Dette er penger som i motsatt tilfelle kunne vært brukt til å forbedre fasilitetene for øyas aktive barn.

Lensmannen var på stedet for å ta vare på spor. Som man ser av bildet var det kommet ferske spor etter bil som har etterlatt gummi i asfalten i løpet av natten.

Om du vet noe om hvem som har store fritidsproblemer og har gjort denne ugjerningen, så ta kontakt med klubbens folk.