Av Øystein

Tirsdag kveld var forhandlingsutvalget i fotballgruppa i Nordreisa for å forhandle om spillere. Utvalget består av Kristian Bakke jr. som er nestleder, Kjell-Hugo Henriksen som er sportslig leder og Øystein Skallebø som er daglig leder.

I forkant av møtet hadde SIK kommet med et bud som gikk på et beløp blant annet basert på bytte, der Ørjan Pedersen går over til NIL. Ørjan har selv ytret ønske om å spille i nabokommunen siden hans jobbsituasjon gjør det vanskelig for han å følge opp treningene 100% på Skjervøy. Dette har vi i SIK full forståelse for! Ørjan har kontrakt med Skjervøy til April 2006.

De spillerne vi forhandler om er tidligere SIK-gutt Steinar Bakke og Ruben Kristiansen. Begge spillerne har kontrakt med NIL ut sesongen. Burfjordingen Kristian Karlsen var også lenge ønsket, men den lovende Kvænangsværingen er bosatt i Burfjord for tiden. Dette gjør det vanskelig for SIK og spilleren å samarbeide på en tilfredsstillende måte. Likevel er ikke Karlsen glemt av fra vårt hold for fremtiden.

Møtet med NIL viste at det var en viss avstand mellom bud og krav. Dette gjør at forhandlingskomitèen må bli enige om et nytt bud på spillerne. Nytt bud blir lagt inn før helga.

En gledelig nyhet er at Pål Skallebø har valgt å bli værende på Skjervøy. Etter treningsoppholdet med 2.divisjonsklubben Ull/Kisa ble både han og Michael Stangnes ønsket nedover. Guttene gjorde med andre ord et godt inntrykk. Ull/Kisa-trener Peter Engelbregtsson får kjempefin omtale hos Pål og beskrives som en hyggelig mann og en dyktig trener. Grunnen til at Pål valgte å bli hjemme var at han ikke fikk lang nok permisjon fra jobben på Nordic Intermaritim, som starter opp med produksjon i mars. Michael Stangnes har enda ikke tatt den endelige avgjørelsen. SIK-nett vil komme tilbake med saken!

Foto: Arne Teigen, Framtid i Nord