Jim Thomassen og Roar Skallebø; Sammen har de flere sesonger med godt hell sammen i midtforsvaret til SIK. Nå skal de dele på ansvaret som hovedtrenere for a-laget.

Det er ikke rart vi er stolte av å presentere ei sen men god løsning på spørsmålet alle har stilt seg den siste tiden. Begge har vært hovedtrenere for SIK tidligere. Roar var spillende trener i 2002(8.plass i 2. divisjon) og i 2007(3.plass i 3.div.), mens Jim var en av hovedtrenerne i 2008(1.plass i 3.div.).

Disse to er ekstreme eksponenter for vinnerkulturen som har eksistert i SIK siden tidlig på 90-tallet, og det er liten tvil om at denne vinnerviljen kommer til å skape engasjement på øya den kommende fotballsesongen. Roar har også signalisert at han kommer til å spille, slik at vi får en klassespiller på vårt nivå i den samme signeringen.

I tillegg har tidligere SIK-kaptein Tore Pedersen og Lennart Waage sagt seg villig til å bidra i treningsarbeidet ved behov. Også der får vi to bidragsytere med sterk vinnervilje og lojalitet mot SIK-trøya.

Det er meningen at begge skal ta turen til Tromsø kommende helg for å lede laget mot Laksvatn.