'
Pål Skallebø spilte sin siste kamp for klubben i 2008, før han måtte trappe ned pga et dårlig kne. Sannsynligvis kan den hurtige venstrebacken skylde mye aktivitet på dårlige underlag for kneproblemer i tidlig alder. Kanskje er det noe av årsaken til at han stiller opp for klubben når han er hjemme på ferie fra Stavanger hvor han bor. I går stilte han velvillig opp for å kappe skog overfor Engnesveien. Takk for bidraget, Pål! Kan nevnes at han har spilt fotball etter han flyttet fra øya. På nye kunstgressunderlag i Stavanger har kneet ikke skapt noen problemer, verken i trening eller kamp. Pål står i dag i 4. divisjonsklubben Madla IL.

Grunnen til denne dugnaden er at veien må gjøres bredere, to stolper skal flyttes oppover, slik at skitraseen kan møtes et titalls meter, før den svinger ned på banen. Dette gjør at man kan bygge en tribune midt overfor banen, der skitraseen går ned i dag.


Det ble også gravd ut sekundærdrenering i skråninga i går. Torkjell Henriksen som jobber for Kurt Einarsen AS sto for jobben med å grave grøft og fylle den med grovmasser, slik bildet illustrerer. Senere på kvelden hadde høvelen vært på banen og rettet den ut. Det er morsomt å se fremskritt på banen vi har ventet så lenge på!