Vi er oss selv lik! Mens vi varierer på bortebane, er vi solide på hjemmebane. 12-0 på de to siste hjemmekampene vitner om et lag som trives på den gamle krøllgressbanen.

TIL 3 stilte med et meget ungt lag! Selv om vi hadde ballen mest fra start, hang ungguttene fra Tromsø brukbart med. Med sitt unge pågangsmot klarte TIL 3 å henge med i første omgang - men det kostet dem mye krefter. Vi burde omsatt sjansene til et mål eller to, men det er målløst til pause.

I andre omgang skal den kalde nordavinden komme oss til gode. I medvinden styrer vi hele showet, og vi trekker nok alle et lettelsens sukk når Truls Johansen setter inn 1-0.

Litt etter slår målscorer Johansen det som må sies å være et under middels bra innlegg, men Hans-Christian Larsen er riktig plassert og øker ledelsen til 2-0 med et fint hodestøt.

Herfra og inn har vi kontroll, og TIL 3 har løpt fra seg. Det gjør seg synlig i form av mer rom til våre spillere. 3-0 kommer etter en fin gjennomspilling av Truls. Sikkert setter han inn sitt niende mål for sesongen. Sterkt!

Innbytter Jostein Pedersen har vært indisponibel en periode før denne kampen, og det er lett og se at han vil vise seg frem. Foranledningen til 4-0 er at Jostein kriger til seg ballen med dødlinja. En fremadstormende Øyvind Thomassen får ballen og kan bredside den til høyre for keeper.

Jostein gir seg ikke med en målgivende! På en corner stiger han til værs og skaller ballen kontant i nettet, og fastsetter resultatet til 5-0.

Mange står frem i andre omgang og spiller med entusiasme og god innstilling. Det tar litt tid før det løsner, men vi får betalt for jobben med hele fem scoringer til slutt.

Benyttede spillere:
Andreas Jensen; Steve Thomassen, Christer Eriksen, Nils Michalsen, Lars-Petter Henriksen; Ørjan Skallebø, Erlend Pedersen, Øystein Skallebø; Hans-Christian Larsen, Johan-Anders Logje, Truls Johansen.

Innbyttere:
Øyvind Thomassen, Steffen Larsen, Espen Larsen, Jostein Pedersen

*Vi tapte sist helg 5-1 for Kvaløya. For de som savnet artikkel etter kampen, så kan det sies at manglende motivasjon var den avgjørende faktoren. Det er lettere når man vinner! Satser på artikkel etter hver kamp i fortsettelsen :)