Av Øystein

Oppussinga av klubbhuset har nå pågått omtrent like lenge som det tok å bygge den kinesiske mur og alle ønsker bygget ferdigstilt. Det er langt færre som gjør noe for å få det ferdigstilt men i dag var Øystein, Pål og Tore i klubbhuset for å male toalettene. Se video!

Det gjenstår bare å få malt ferdig toalettene, skrudd opp knagger og kroker, montering av dusjer og toalettene, noe listing samt  tapetsering av badet i dommergarderoben så er det innvendige ferdig.

Når a-laget har gjort dugnad i morgen så håper vi at det er klart for rørleggeren å gjøre sin montering slik at vi kan ta i bruk hovedgarderobene til fredagens kamp. Det er etterlengtet blant spillerne som har savnet garderoben. Det faktum at garderoben har vært "i ustand" har gjort at vi ikke har fått bygd opp den garderobekulturen vi har ønsket. Kanskje vi kan starte med det resten av høsten.

Hovedgarderoben har ikke vært brukt fast siden høsten 2005. Ved en anledning var vi nødt å bruke den i fjor til tross for at den var i ustand. Kampen da endte 7-0, motstander var L/K. Er det rart man blir litt overtroisk!??