Hallen er delt i 2, på den ene siden har Tove Moen og Hege Ballovarre gleden av å ha et stort antall 5-åringer med på handball-lek. Dette er første året det er et slikt tilbud til denne aldersgruppen. Så langt er det en ubetinget suksess. Håndballgruppa har kjøpt inn baller som brukes på disse treningene.

På den andre siden er det undertegnede som har ansvaret. Pr i dag så har jeg med 2 assistenter, Eirik Isaksen og Kim Pedersen. Her jobbes det med å få inn en ungdom til. På det meste har vi hatt 26 6-åringer på trening. Totalt er det litt over 30 unger som går i 1.klasse, så vi må jo være meget fornøyd med antallet :)
Vi leker med ball. Vi øver oss på å sprette ball, kaste ball, og ta imot. Vi gjør også andre øvelser hvor ungene får utfordret sine evner innen balanse og motorikk. Utrulig artig å se hvor fort de lærer.
vi har sånn smått begynt å spille litt, dette vil vi ta steg for steg, vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig. Det skal være gøy å spille håndball, så vi benytter oss ikke av spillereglene enda. Dette pga det fort kan bli for avansert. Det får komme etterhvert.

Utstyrsmessig så er det viktig at alle ungene har med seg egen ball, drikkeflaske og egnede sko.

I begynnelsen av desember blir vi (både 5- og 6-åringene) å søke om å få bruke idrettshallen i flere timer på rad. Da skal vi ha en miniturnering hvor det blir delt inn lag, og spilt kamper. Vi kommer tilbake med det praktiske omkring dette.

Noen foreldre har tatt kontakt med meg å lurt på om de skal sende melding når ungene ikke kan komme på trening. Dette ønsker jeg ikke. ungene skal få lov å komme på handball når de har lyst. Selvsagt vil vi at de skal komme hver gang, men ingen skal presses til å være med.
Om noen har noe vi bør ta spesielle hensyn til under lek og trening, så må man si ifra om dette, så skal vi ta de hensynene som behøves.

til slutt vi jeg poengtere viktigheten av at foreldre/foresatte stiller opp på treningene. Dette betyr mye for ungene. Sosialt er det også :)

Håndball er morro!!!