Kampen startet godt, og vi hadde en 4-målsledelse midtveis i første omgang. Guttene mistet grepet ei stund, og slapp Gravdal/Blest inn i kampen igjen. På det nærmeste de kom, hadde vi ett-målsledelse. Vi hadde ledelse 10-8 til pause.

Karina lå nærmest på banen og ledet laget med stor innlevelse. Thina stod og hoppet og dro Karina i leggen, av en eller annen grunn. Irene Toresen, Tove Moen og Janne Olsen ble hæsere og hæsere, og trodde at de kunne vinne kampen på tribunen. Iril Paulsen er maskot, og Stein Are var også med og heiet fra tribunen.

De ble imidlertid overdøvet av en massiv kubjelle-konsert på tribunen, iscenesatt av en hel haug med Gravdal-jenter fra Gravdals jenter-12-lag.

Etter 5 minutter av andre omgang var det fortsatt en 2-målsledelse. Skjervøy-guttene våknet brått etter disse 5 minuttene, og storspilte resten av kampen. Kubjellene forstummet , men det ble også stilt fra Skjervøy-damene, som gikk tom for stemme etterhvert. De hadde imidlertid litt stemme igjen til seier'n er vår-rop mot slutten.

Stein-Are skal gå til innkjøp av kubjeller i morgen.

Våre gutter jevnt og trutt ifra, og guttene lekte seg til en enkel seier 24-12.

Vi har en kamp til i grunnspillet, og den kampen går lørdag kl. 12:00. Da spiller vi mot Lødingen.

Hvis vi blir vinner eller nr 2 i vår pulje i grunnspillet (av 3 lag), blir det semifinale på lørdag kl. 19:00 eller 20:00.

Thina og Karina påstår at de skal slutte mens de er på topp. Det tror vi ikke noe på.