F.v: Ronny, Jostein, Øystein, Nils-Arne, Kim-Fredrik, Michael og Lennart.

Av Øystein

Siden vi nå er kommet midtveis i oppkjøringa, om vi regner fra nyttår til påske, så har vi denne uka valgt å trene alternativt for å få et avbrekk på den normale treningsuka. Det passer svært godt nå også siden det er tre uker til vi skal spille neste kamp (Kampen mot TIL går den 23/3 kl.19.00 på Alfheim).

I går sto volleyball og frisbee(hvordan man nå enn staver det ordet!!?) på treningsplanen. Gammelt mot ungt i volley betød at Lennart måtte ta med seg kyllingene for å spille mot de store gutta. Det gikk som det måtte, og de eldste kunne spasere av banen uten å ha tapt et sett.

I dag var det duket for landevei byttet ut med skispor. Syv ivrige tok turen til stadion for å få seg en sjelden skitur. Lennart fikk god oppbacking fra Kim som stilte med preppa utstyr, Stanga fikk fra Team Skallebø, Ronny lånte ski hos Svein Mikalsen mens Nils-Arne fant frem sine ski som var fra før konfirmasjonen for å si det slik.

Målet for turen var Engnes. Lennart og Kim satte opp farten fra start og satset tydeligvis på å mørne feltet. Jostein, Nils-Arne og Ronny dannet hovedfeltet, og reiste billigst. Stanga og Øystein dannet baktroppen.

Ved retur på Engnes hadde undertegnede tatt igjen teten med Kim og Lennart og det ble holdt jevn fart hjemover. Etter å ha dradd ei stund kjente unge Skallebø at spysjuka som slo til i helga enda ikke var helt borte. Dermed så Kim-F sitt snitt til å dra fra. Med spikerfeste gikk han rett opp alle bakkene.

Hovedfeltet med Jostein, Nils-Arne og Ronny kom samlet tilbake til stadion etter å ha holdt jevnt sig. Stanga fulgte hakk i hæl. Den eksplosive angriperen uttalte at han nok hadde blitt farligere i en sprint, noe vi ikke betviler på fra lynvingen.

Alt i alt en fin skitur, og en fin måte å gjøre noe alternativt sammmen på!

PS! Så er det høylytt snakk om at SIK A-laget kommer til å stille mannssterke på sonemesterskapet på hjemmebane neste helg.