Laget startet turneringen med en seier 9-7 over Alta 2. Deretter gikk laget på tre strake tap. Første tapet kom mot Kiruna 1, der vi tapte 6-7. Deretter gikk vi på en smell tidlig lørdag morgen mot Nordreisa 2, en kamp vi tapte 5-10. Det ble atter et tap med samme sifre mot BUL gutter 1995.

For å gå videre til sluttspill var vi avhengige av seier i siste kamp i den innledende puljen. Samtidig var vi avhengig av at Nordreisa 2 måtte vinne mot Kiruna 1.

I den siste kampen i gruppespillet våknet guttene til dåd, og etter storspill fra guttene våre, dro vi i land en storseier med 17-6 over BUL 2 gutter 1996. Samtidig gikk Nordreisa 2 ubeseiret gjennom gruppespillet. Med hjelp fra naboklubben gikk vi videre med 3. plass i gruppa, tett fulgt av Kiruna 1, som hadde samme poengsum men dårligere målforskjell.

Vi møtte Nordreisa 1 i kvartfinalen. Storspillet fortsatte, og guttene dro i land en komfortabel 13-6-seier.

I semifinalen møtte vi Nordreisa 2 igjen. Guttene fikk revansjert tapet fra gruppespillet. Guttene leverte en ny god kamp, og dro i land en ny seier over Nordreisa, denne gangen med 12-6.

I finalen møtte vi BUL gutter 1995, også et lag som hadde beseiret oss i gruppespillet. Guttene hadde en noe nervøs start de første 2-3 minuttene, men våknet til dåd igjen. Det ble en tett kamp mellom to gode lag som fulgte hverandre tett helt til det stod 6-6 med 5 minutter igjen. Det var to gode keepere i begge ender, som med godt spill holdt laget sitt inne i kampen. Guttene hadde frem til da levert en solid kamp både i forsvar og i angrep.

Fra det sto 6-6 og til full tid vartet laget opp med topp angrepsspill samtidig som Nils var i det umulige hjørnet i mål, og reddet alt som kom. Han vartet opp med en rekke feberredninger av stor klasse. Vi dro i fra med 7-6, 8-6 og til slutt 9-6 etter en thriller av en kamp.

Etter kampen hadde laget seiersdans på banen med Nils i midten. Guttene var ikke tvil om hvem som skulle få bestemannsprisen, selv om hele laget vartet opp med storspill mot et BUL-lag som har gitt oss flere tap tidligere i sesongen.

Berith Martinussen og Tove Moen var lagledere for gullguttene våre.

Følgende spillere var med på gullaget vårt:

Marius Gundersen
Ørjan Henriksen
Eirik Isaksen
Sondre Jakobsen
Marius Johansen
Steffen Larsen
Eivind Lauritsen
David Martinussen
Nils Michalsen
Christian Moen
Sondre Moen Nilsen
Erlend Pedersen
Ørjan Skallebø